Bodrum'da 100 Milyon Dolarlık Proje, Sertap Erener Konseriyle Tanıtıldı

Bodrum'da 100 Milyon Dolarlık Proje, Sertap Erener Konseriyle Tanıtıldı

Aralarında Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila, köşe yazarları Sedat Ergin ve Ertuğrul Özkök, Işıl...

Bodrum'da 100 Milyon Dolarlık Proje, Sertap Erener Konseriyle Tanıtıldı
BODRUM'da Sera Group ortaklığındaki Peska Turizm Yatırım A.Ş. tarafından 100 milyon dolar yatırımla inşaatına başlanan Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesi, Sertap Erener konseriyle tanıtıldı. Sera Group'un bir iştiraki olan ve Peska Turizm Yatırım A.Ş. tarafından inşaatına başlanan ve 2019 yılında tamamlanması beklenen 100 milyon dolar değerindeki projenin tanıtımı, Yalıçiftlik Mahallesi Barbaros Koyu'ndaki rezidansların bulunduğu bölgede yapıldı. 
 
75 dönüm arazi üzerinde inşa edilen Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesinin tanıtım kokteyline; 
Aralarında Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila, köşe yazarları Sedat Ergin ve Ertuğrul Özkök, Işıl Club Bodrum Genel Müdürü Emir Bağ, Trabzonspor eski Kulüp Başkanı Sadri Şener, eşi Damla Şener, Mudo Yöneticisi Mustafa Tavillioğlu, Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Abdürrahim Albayrak, eşi Şükran Albayrak, Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, eşi Hülya Kocadon, kızı İpek Kocadon'un da bulunduğu yaklaşık 500 davetli katıldı. Davetlileri projenin Genel Müdürü ve Sadri Şener'in oğlu olan Ozan Şener ile sanat koordinatörü Ali Güreli karşıladı.
 
Gecede konuşan Ozan Şener, eşsiz bir koya, kum ve sahile sahip olan proje hakkında bilgi verdi. Şener, tüm yapıların mobilya ve beyaz eşya donanımlı olduğunu, yanındaki Kempinski Barbaros Bay otelinin hizmetlerinden faydalanma ayrıcalığı bulunduğunu, projenin 49 yıllığına devre tatil modeliyle Bodrum'un en gözde yeni rezidans projesi olacağını belirtti. Rezidansların kullanılmadığı dönemlerde kiraya verilebileceğini belirten Şener, şöyle dedi:
 
"Yaklaşık 100 milyon dolarlık bir yatırım ile hayata geçirdiğimiz projede Mimar Arif Suyabatmaz ve Hakan Demirel'in imzasını taşıyan 42 süitlik ilk faz Haziran 2018'de teslim edilecek. İkinci fazın 80-120 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 olmak üzere 100 civarında süitten oluşması planlanıyor ve Eylül 2019'da teslim edilmesi hedefleniyor. 
 
Dünyadaki tatil anlayışının değişmesiyle artık küçük otel odaları yerine daha büyük, ev konforunda hizmet verilen, daha uzun kalınabilecek odalar ve tesisler tercih ediliyor. Buradan yola çıkarak projenin ilk fazı, denize 100 metre mesafede, hem ev hem de otel konforunda hizmet verilecek 42 süit (konaklama birimi) olarak 37 bin metrekare arazi üzerine tasarlandı. Projenin ayrıca 600 metre uzunluğunda özel plajı ve koyu bulunuyor. Amacımız Bodrum'da 12 ay yaşanabilecek ve tatil yapabilecek bir tatil destinasyonunun yaratmak."
 
Çıplak Ayaklı Sertap Erener'in Sahne Performansı
Gece, Sertap Erener konseriyle sürdü. Yöresel kumaşlardan bezenmiş ilginç kıyafeti ve çıplak ayakla sahneye çıkan Erener, son albümünden de eserlerin yer aldığı sevilen şarkılarını söyledi. Erener, uzun bir süredir İngilizce şarkı söylemediğini belirterek, geceye özel olarak İngilizce şarkılar da seslendirdi. Erener'e, hayat arkadaşı gitarist Emre Kula da eşlik etti.
 
Barbaros Reserve Residence bahçesinde düzenlenen gecede özel olarak disiplinler arası yerleştirme sergisi de gerçekleştirildi. Osman Dinç, Aron Majoros, Günnur Özsoy, Tuğberk Selçuk'ın heykel yapıtlarının yanı sıra Ozan Türkkan'ın yeni medya yerleştirmeleri yer aldı. Ayrıca modern danstan koreografilerinin dahil olduğu, izleyiciyle etkileşimde bulunan, performans sanatçıları Ayça Ceylan ve Pınar Derin Gencer tarafından hazırlanan özel bir performans da sergilendi.
 
Gecede ayrıca Contemporary Istanbul, Barbaros Reserve Bodrum Projesinin desteğiyle hayata geçen Collectors Stories (Koleksiyoner Hikayeleri) kitabının ön lansmanını, koordinatörü Ali Güreli yaptı.
 
Otel Hizmeti
Barbaros Reserve-Bodrum Residences, Yalıçiftlik Mevkiinde Kempinski Barbaros Bay Oteli'nin yanında yer alıyor. Süit sahipleri; 6 bin metrekarelik spa, Kids Club, 6 adet restoran gibi otel hizmetlerini alacak. Ayrıca özel tekne, Bodrum Marina'ya deniz shuttle, havalimanı araç ve helikopter karşılama hizmetleri gibi ekstra servislerden yararlanılabilecek.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler