Rıhtımda Artık Yaşam Var!

Rıhtımda Artık Yaşam Var!

bu projedeki markaları olan Olive Grill Food Coffee, Limania Event, Kıraça Balık, Rıhtım Pide, Obur Fastfood...

Rıhtımda Artık Yaşam Var!
Geçtiğimiz aylarda OBB tarafından ihalesi yapılan ve Güraks firmasınca işletmeye açılan  Rıhtım mevkiindeki yiyecek içecek alanları PortOrdu olarak faaliyete geçti. Bünyesinde Olive Grill Food Coffee, Limania Event, Kıraça Balık, Rıhtım Pide, Obur Fastfood gibi markaları barındıran PortOrdu hakkında Güraks Restaurantlar Genel Müdürü Doğancan Aksoy açıklamalarda bulundu.
 
Bu yıl nisan ayında açılan Port Ordu, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin de büyük desteği ile atıl halde bulunan alan, rıhtım projesi ile vatandaşların güvenle ve keyifle geç saatlere kadar gezebilecekleri yer haline getirildi. Ordu’da yatırımlarına devam eden Güraks şirketinin bu projedeki markaları olan Olive Grill Food Coffee, Limania Event, Kıraça Balık, Rıhtım Pide, Obur Fastfood ile yepyeni lezzetler Ordu halkına sunuyor. Kompleks olarak tasarlanan alanda restoran, çok amaçlı salon, konteyner yapısında balık, pide ve fastfood restoranları, çocuk oyun alanları bulunuyor.
 
Şirketin Restaurant Hizmetleri Genel Müdürü olan Doğancan Aksoy, Ordu Olay’ın sorularını yanıtladı. Nezih bir mekanda Ordululara hizmet vermekten gurur duyduklarını belirten Aksoy,  Olive adının zeytinden geldiğini, Ordu ve Giresun’da yıllar önce bol miktarda zeytin ağacının olduğu fakat zaman içinde fındığa yenildiğini, doğallığı ve sağlığı temsil ettiğini, ayrıca “O” Ordu, “Live” yaşam mesajı verdiğini söyledi.
 
Yatırımcılarımız Güray Aksoy ve Taner Aksoy’un verdikleri büyük destek ile Olive’de sunulan birçok lezzetin ve hizmetin Ordu’da ilk olduğunu ifade eden Aksoy, bunlardan en önemlisinin “Dry Aged” yöntemi ile yaşlandırılmış et olduğunu ifade etti. Aksoy sözlerini şöyle sürdürdü: “Kırmızı et üzerine yoğunlaşan “Steak House” yapısındaki restoranımızda kolayca görülen açık mutfağı ile şeflerimizin çalışmasını ve yemeklerinizin nasıl yapıldığını izleme şansı bulabilirsiniz. 
 
300 kişilik restoranımız farklı mimarisi, denize sıfır ve en güzel panoramik şehir manzarasına sahiptir. Amacımız Türkiye’nin en kaliteli etlerini temin ederek lezzetten ödün vermeden Ordu’ya sunmak istiyoruz.”
 
Doğancan Aksoy’un açıklamalarından satır başları;
 
ARAP TURİSTLERİN GÖZDESİ OLDU
Arap misafirlerimiz bize yoğun ilgi gösterdi, her 10 masamızdan 5’i Araplardan oluşuyor. Lezzet, fiyat ve ilgi olarak memnun kaldıklarını belirtiyorlar. İngilizce ve Arapça bilen personellerimiz ile gelen her turistimizi en iyi şekilde ağırlayarak turizm için elimizden geldiği kadar katkı sağlıyoruz.
 
ÇADIR KONSEPTİNDE ÇOK AMAÇLI SALON
Limania Event adını verdiğimiz çok amaçlı salonumuz, Yörük çadırı yapısı ile farklı bir tasarıma sahiptir. Yine denize sıfır olan salonumuz doğal ısıtma ve soğutma özelliği ile açık hava keyfini de yaşatmaktadır. 600 kişi kapasiteli salonda düğün, toplu yemek, toplantı, fuar gibi etkinlikler yapılmaktadır. Karayolu kenarında bulunması ile kolay ulaşıma sahip ve yüksek kapasiteli otoparka sahiptir.
 
KONTEYNERLER
Pide, Balık ve Fastfood restoranlarını konteyner olarak tasarladık. Çünkü liman yapısını sabit yapılar ile bozmak istemedik. Ayrıca limanlarda gemilerin yük taşıdığı renkli konteynerleri hepimiz biliyoruz. Tam olarak liman havasını da bu şekilde sürdürmek istedik. Bu alanda Kıraça Balık, Rıhtım Pide ve Obur Fastfood ile en taze deniz mahsulleri, geleneksel Ordu pidesi ve lahmacun, kumpir, hotdog, waffle, Ordu tostu ve daha birçok sevilen lezzetler sunulmaktadır.
 
7 MEGA PROJEDEN BİRİ HAYATA GEÇTİ
Port Ordu projemizin başlangıcından itibaren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın katkıları ve desteği bize güç verdi. Projenin her aşamasında Ordu Büyükşehir Belediyesini yanımızda bulduk. Sayın Yılmaz’ın 7 mega projesinden biri olan Port Ordu böylece halka açıldı.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler