Tepsi Kebabı Ve Humus Dünya 2’ncisi Oldu

Tepsi Kebabı Ve Humus Dünya 2’ncisi Oldu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Gastronomi Ustası Abdülcelil Erkan, TAŞFED (Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu)...

Tepsi Kebabı Ve Humus Dünya 2’ncisi Oldu
Hatay Büyükşehir Belediyesi Gastronomi Ustası Abdülcelil Erkan, TAŞFED (Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu), WACS (World Association of Chefs Societies) iş birliği ile 22-25 Şubat tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre Merkezi’nde 16’ncısı düzenlenen, Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nden gümüş madalya ile döndü.
 
Türk mutfağının dünya mutfağı ile entegrasyonunun sağlanması ve gastronomi turizmini canlandırmak amacıyla düzenlen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, birbirinden başarılı aşçıları İstanbul’da buluşturdu.
 
TEPSİ KEBABI VE HUMUS DÜNYA 2’NCİSİ OLDU
30 ülkeden birbirinden marifetli toplam 2 bin 100 yarışmacı aşçının yarıştığı uluslararası yarışmada, güçlü rakiplerini saf dışı bırakmayı başaran Erkan, ‘Bireysel Pratik Ana Yemek Yarışması’ kategorisinde yöresel lezzetlerden tepsi kebabı ve humus ile dünya 2’ncisi olarak büyük bir başarıya imza attı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler