Elektroşokla Balık Avına 32 Bin Lira Ceza

Elektroşokla Balık Avına 32 Bin Lira Ceza

Beyşehir Gölünde elektroşokla balık avlayan 3 kişiye 32 bin 700 lira idari para cezası uygulandı. Beyşehir Gölü...

Elektroşokla Balık Avına 32 Bin Lira Ceza
Beyşehir Gölünde elektroşokla balık avlayan 3 kişiye 32 bin 700 lira idari para cezası uygulandı. Beyşehir  Gölü Gölkaşı Mahallesi açıklarında elektroşok cihazıyla balık avlandığı ihbarını alan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Mustafa N. (39), Kazım A. (29) ve Numan A’yı (23) yakaladı.
 
Şahıslarla birlikte Hayvancılık Ve Su Ürünlerinde 130 kilogram levrek ve sazan balığı, bin 600 metre uzunluğunda 4.5 santimetre göz aralıklı tek katlı misina ağ, 2 filika balıkçı teknesi, 2 akü ve bir elektrik yükseltici cihaz ele geçirildi. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince balıklar ve elektroşok avında kullanılan malzemelere el konulurken 3 kişiye 32 bin 700 lira idari para cezası uygulandı.
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler