en büyük acente grubu, yıllık toplantısını Belek'te yapacak

en büyük acente grubu, yıllık toplantısını Belek'te yapacak

Başta Almanya olmak üzere Avrupa çağında 8 bin üyesi bulunan acente grubu Quality Travel Alliance (QTA) 2018...

Avrupa'nın en büyük acente grubu, yıllık toplantısını Belek'te yapacak
Başta Almanya olmak üzere Avrupa çağında 8 bin üyesi bulunan acente grubu Quality Travel Alliance (QTA) 2018 toplantısını Antalya-Belek'te yapacak.
 
8 bin üyesiyle Avrupa'nın en büyük acente grubu Quality Travel Alliance'in 2018 toplantısını Antalya'nın Belek ilçesinde yapacağı belirtildi.
Tourexpi'de yer alan habere göre, we are family (bir bir aileyiz) sloganıyla yapılacak toplantı, 17-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bilik ve beraberliğin vurgulanacağı toplantıda, AB veri güvenliği ve AB Pket Tur Yönetmeliği konular tartışılacak. Organizayon çerçevesinde, turizm uzmanlık toplantıları, çalıştaylar ve bir tane de seyahat fuarı düzenlenecek.
 
''QTA'nın çatısı altında bir araya gelmiş beş önemli seyahat acentası grubu (TUI Travelstar, RTK, Schmetterling, Thomas Cook Acenteleri ve Rieseland) ile gruba üye diğer şirketler bu kongrede turizm pazarlama konusunda kendilerini bekleyen görevlere hazırlanacak“ diye bilgi veren QTA sözcüsü Thomas Bösl, ''bunun yanı sıra özellikle güvenilir paydaşlar olarak her zaman misafirimizle yakından ilgilenen Türk turizm çalışanlarına teşekkür etmek istiyoruz. 
 
Türk turizm çalışanları derken, sadece çok değerli otel müdürlerinden değil, aynı zamanda resepsiyon görevlisi, tur sorumlusu, otobüs şoförü ve oda hizmetçisi, kısacası müşterimize bu inanılmaz misafirperverliği gösteren herkesten bahsediyoruz“ ifadelerini kullandı. Türkiye´nin bir tatil ülkesi olarak çeşitliğine ve potansiyeline inançlarının tam olduğu için toplantıyı Belek'te düzenlediklerini kaydeden Bösl, ''yıllık toplantı ile Türkiye'deki paydaşlarımıza olan bağlarımızı daha da güçlendirmek istiyoruz“ dedi.
 
Avrupa'nın en büyük seyahat acentası kooperasyonu olan QTA´nın son yıllık toplantısı 2014 yılında Mısır'ın Luksor kentinde düzenlenmişti. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler