Hayatın Renkleri, Dr Sinan İbiş İle Güzel Hayat Programında

Hayatın Renkleri, Dr Sinan İbiş İle Güzel Hayat Programında

Dr Sinan İbiş ile Güzel Hayat programı bu hafta meme kanserinde erken teşhis farkındalığı...

Hayatın Renkleri, Dr Sinan İbiş İle Güzel Hayat Programında
Dr Sinan İbiş ile Güzel Hayat programı bu hafta meme kanserinde erken teşhis farkındalığı ve yenilikçi tarama yöntemlerini gündeme taşıyor. 9. bölüm 21 Ocak 2018 Pazar günü saat 14.15 'te Habertürk ekranlarında...
 
Bu Programda Hayat Var sloganı ile geniş izleyici kitlesine ulaşan Dr.Sinan İbiş ile Güzel Hayat; bu hafta İstanbul Oyuncak Müzesi'nden sunulacak. Dokuzuncu bölümü 21 Ocak 2018 Pazar günü saat 14.15 'te yayınlanacak olan programda kadınların meme kontrollerinde yenilikçi tarama yöntemleri ile bir meme tümörü hikayesini ekrana gelecek. Gazeteci Yazar Nilgün ATAR ve Prof. Dr. Mustafa Erkin ARIBAL bu bölümün konukları.. 
 
Alternatif Yaşam Derneği'ne misafir olan Dr Sinan İbiş ile Güzel Hayat Ekibi; Düşler Akademisi projesi kapsamında özel bakım gerektiren çocukların atölye çalışmaları ile nasıl beceri kazandıklarına ve hayata bağlandıklarına dikkat çekiyor. Programda Yasemin Kaptan/Düşler Mutfağı Mutfak Şefi Birce ABACI/Düşler Mutfağı Koordinatörü, Şule ÖZTAŞKIN/Mühendisi Oya GÜZEL/Alternatif Yaşam Derneği Kurumsal İlişkiler Sorumlusu ile yapılan söyleşiler yer alıyor. 
 
Daha güzel, daha sağlıklı, daha sorunsuz bir cilt için yapılması gerekenleri haftanın konuğu Funda Duraner ile konuşacaklarını belirten Dr Sinan İbiş; “program son olarak haftanın mesajları ile İstanbul Sunay Akın Oyuncak Müzesi'nden noktalanacak. Haydi ekran başına, iyi seyirler olsun.“ ifadelerine yer verdi. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler