Başarılı öğrencilerden Çelik’e ziyaret

Başarılı öğrencilerden Çelik’e ziyaret

Gastro Pamukkale Aşçılık ve Pastacılık yarışmasında başarılı olan Osmaniyeli öğrenciler İl Milli Eğitim...

 
Başarılı öğrencilerden Çelik’e ziyaret...
 
Gastro Pamukkale Aşçılık ve Pastacılık yarışmasında başarılı olan Osmaniyeli öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik’i makamında ziyaret etti. Denizli´de düzenlenen Gastro Pamukklale Aşçılık ve Pastacılık Şampiyonası´na katılan Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Rümeysa Renk, Ceren Demir Altın madalya kazanırken Kübra Nur Orhan ise gümüş madalya kazandı. 
 
Düzenlenen yarışmada Nasıl Başarılı Bir Şef Olunur amacı doğrultusunda dereceye giren öğrenciler Okul Müdürü Kamile Başlı ve öğretmenler Selda Uzbay, Yiğit Düzgün öncülüğünde İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik’i ziyaret ettiler.   
 
İl Milli Eğitim Müdürü  Ramazan Çelik, Gastro Pamukkale Aşçılık Ve Pastacılık Yarışmasına katılan öğrencileri gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Çelik, öğrencilerin bu başarıyı almalarına katkısı bulunan okul müdürü ve öğretmenlere de teşekkür etti.   


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler