Gençlik Kolları Pazar Kahvaltısında Buluştu

Gençlik Kolları Pazar Kahvaltısında Buluştu

İzmir Aşçılar Derneği bünyesinde yakın zamanda kurulmasına rağmen çok büyük işlere imza atan gençlik...

Gençlik Kolları Pazar Kahvaltısında Buluştu
İzmir Aşçılar Derneği bünyesinde yakın zamanda kurulmasına rağmen çok büyük işlere imza atan gençlik kollarımız, büyük yarışmadan sonra ilk kez bir araya geldi.
 
Aşçılık camiasında en güncel mutfak haberleri ve  son dakika aşçı haberlerinde yer alan haberde 7-9 Aralık tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz izmir’in Şefleri ulusal yemek yarışmasından büyük bir başarıyla çıkan İzmir Aşçılar Derneği’nin  perde arkasındaki en büyük gücü, aşkla, sevgiyle ve özveriyle mesleklerine bağlı olan gençlik kollarımızın süper kahramanlarıydı.
 
Gençlik kollarımız bu büyük ve başarılı organizasyondan sonra, yönetim kurulumuzun misafiri olarak Pazar kahvaltısında bir araya geldi. 
 
Büyük ve önemli bir sınavdan yüzünün akıyla ayrılan gençlerimiz, haklı mutluluklarının verdiği huzurla kahvaltılarını ettikten sonra, gençlik kolu başkanı Şef Gökmen GÖKDENİZ eşliğinde değerlendirme toplantısı ve görev dağılımı yaptılar. 
 
Tekrarını önlemek adına yarışmadaki küçük aksaklıklar, eksiklikler  konuşulup yanlışlıklar düzeltildi. Yürütme organlarıda belirlenen gençlik kollarının böylelikle işlevselliği artırılmış oldu.
 
gurur kaynağımız olan gençlerimize önümüzdeki dönemde başarılar diliyor, kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler