2024 Yaz Sezonunda Bodrum 'un Gözde Restoranları

2024 Yaz Sezonunda Bodrum 'un Gözde Restoranları

Ege’nin incisi Bodrum, 2024 yaz sezonunda yine gastronomi dünyasının kalbinin attığı yer olacak. Dünyaca ünlü markalar ve eşsiz lezzetler, bu sezon da Bodrum'un popüler re

2024 Yaz Sezonunda Bodrum'un Gözde Restoranları
 
Türk Aşçı Haberleri - Ege’nin incisi Bodrum, 2024 yaz sezonunda yine gastronomi dünyasının kalbinin attığı yer olacak. Dünyaca ünlü markalar ve eşsiz lezzetler, bu sezon da Bodrum'un popüler restoranlarında buluşuyor. Turizm haberlerindede yer aan bilgilere göre İşte bu yaz mutlaka ziyaret etmeniz gereken Bodrum'un hit restoranları.
 
Scorpios
Maxx Royal, hizmet anlayışını ve lüks dünyasını Bodrum Göltürkbükü'ne taşıyor. 2014'te Mykonos'ta açılan ve kısa sürede ünlenen Scorpios, Maxx Royal Bodrum'un yanı başındaki yarımadada konuklarını ağırlayacak. Doğu Akdeniz mutfağının lezzetlerini sunan Scorpios, misafirlerine benzersiz bir gastronomi deneyimi yaşatacak.
 
Da Mario
İstanbul'un köklü İtalyan restoranlarından Da Mario, mayıs ayında Bodrum'da yaz sezonuna "merhaba" dedi. Gölköy manzarasına karşı hafif müzik eşliğinde sunulan seçkin İtalyan lezzetleri, geniş şarap seçkisi ve imza kokteyllerle misafirlerini ağırlıyor. Glutensiz seçenekler de mevcut.
 
Caviar Kaspia
1927'den beri Paris'in en lüks restoranlarından biri olan Caviar Kaspia, Maxx Royal Bodrum Resort'ta "Kaspia by the Sea" adıyla ilk resort restoranını açtı. Fransız haute cuisine lezzetleriyle donatılan menüsüyle misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunuyor.
 
MYK Denizden Bodrum
Şef Mehmet Yalçınkaya, Kocadon Museum Hotel içinde yer alan Denizden Restoran ile sessiz lüks kavramını Ege’ye taşıyor. Deniz mahsulleri ve yerel ürünlerle oluşturulan menüde, "dry aged" yöntemiyle hazırlanan balıklar öne çıkıyor.
 
Spago Bodrum By Wolfgang Puck
Oscar yemeklerinin ünlü şefi Wolfgang Puck'ın Spago markası, Bodrum'da Maxx Royal'de kapılarını açtı. Kaliforniya, Asya ve İtalyan mutfaklarından esinlenen menüde taş fırın pizzalar, el yapımı makarnalar ve daha birçok lezzet bulunuyor.
 
Kurochan By Ioki
Mandarin Oriental, Bodrum'da yer alan Kurochan by Ioki, Japon ve Peru mutfağından esinlenen Nikkei lezzetleri sunuyor. Japon birası, sake ve yenilikçi kokteyllerle zenginleştirilmiş menüsüyle dikkat çekiyor.
 
Ferdi Baba
Alaçatı'nın ünlü restoranlarından Ferdi Baba, Mandarin Oriental, Bodrum'da Ege mutfağının taze ve leziz tatlarını sunuyor. Deniz mahsullerinin en özel örneklerini ve sıra dışı kokteylleri burada deneyimleyebilirsiniz.
 
Hakkasan
Cennet Koyu'nda yer alan Hakkasan Bodrum, 2024 yaz sezonunda özel menüsüyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Çin mutfağının lezzetli yemekleri ve özenle hazırlanmış kokteylleri ile Bodrum manzarasında keyifli anlar yaşatıyor.
 
Atelier Di Carne
Mandarin Oriental, Bodrum'un steakhouse restoranı Atelier di Carne, özgün yemekleri ve muhteşem deniz manzarasıyla dikkat çekiyor. Akdeniz mutfağını zenginleştiren yaratıcı menüsü, leziz şarap ve kokteyllerle tamamlanıyor.
 
Zuma Bodrum
Yalıkavak Marina'da yer alan Zuma Bodrum, klasikleşmiş Japon lezzetlerinin yanı sıra Bodrum'a özel tatlar sunuyor. Ponzu Lime ve Tereyağlı Kral Yengeç gibi yeni eklenen lezzetleriyle misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.
 
Hyde Bodrum
Hyde, Dubai, İbiza ve Miami'den sonra Torba'da yeni otelini açtı. Hyde Beach, gün boyu süren partiler ve konsept sanat atölyeleri ile yüksek enerjili bir atmosfer sunuyor. Sofistike Hyde kokteyllerini denemek için ideal bir mekan.
 
Lucca By The Sea
Ege Denizi manzarasına karşı, Akdeniz ve dünya mutfağından özgün lezzetler sunan Lucca By The Sea, ünlü miksolojistlerin hazırladığı yaratıcı kokteylleri ve dinamik atmosferiyle dikkat çekiyor. Lucca Beach, deniz, kum ve güneşin keyfini çıkaranlar için ideal.
 
Opaque By The Sea
Şef Nilay Lale'nin Akdeniz ve Asya esintilerini birleştirdiği menüsüyle Opaque By The Sea, Khai'nin yeni restoranı olarak Bodrum'da yerini aldı. Bu eşsiz gastronomi yolculuğunu kaçırmayın.
 
Kitchen By Osman Sezener
Michelin Yıldızı ile ödüllendirilen Osman Sezener'in yarattığı Kitchen By Osman Sezener, Ege’nin muhteşem atmosferinden ilham alarak oluşturduğu özgün ve lezzetli tabaklarla dikkat çekiyor. Yerel üreticilerden temin edilen ürünlerle zengin Türk mutfağını yaşatıyor.
 
Brava By Stefano Ciotti
The Bodrum EDITION'ın imza restoranı Brava By Stefano Ciotti, yenilenen konseptiyle İtalyan esintilerini Bodrum'a taşıyor. Michelin Yıldızlı şef Stefano Ciotti'nin hazırladığı menüdeki imza yemekleriyle benzersiz bir gastronomi deneyimi sunuyor.
 
The Red Balloon On The Sea
Michelin yıldızlı şef Ulaş Durmaz'ın restoranı The Red Balloon On The Sea, Yalıkavak Avantgarde Collection Hotel'de konuklarını ağırlıyor. Ege ve Akdeniz esintili tabakları, mevsim lezzetleriyle yorumlayarak unutulmaz bir gastronomi deneyimi yaşatıyor.
 
Türk Aşçı Haberleri olarak, Bodrum’un 2024 yaz sezonunda mutlaka ziyaret etmeniz gereken restoranlarını sizler için derledik. Bu eşsiz mekanlarda lezzet dolu anlar yaşamanız dileğiyle.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler