Mutfak Sanatları Akademisi MSA Mezunlarımız Her Yerde

Mutfak Sanatları Akademisi MSA Mezunlarımız Her Yerde

MSA’daki eğitimini tamamladıktan sonra eğitimi kapsamında stajını da yine MSA Profesyonel Pastacılık sınıflarında yaptı. Bu süreç özellikle Emre’nin ekşi..

 
Mutfak Sanatları Akademisi "MSA" Mezunlarımız Her Yerde... 2022 Profesyonel Pastacılık mezunumuz Emre Eren,
 
MSA’daki eğitimini tamamladıktan sonra eğitimi kapsamında stajını da yine MSA Profesyonel Pastacılık sınıflarında yaptı. Bu süreç özellikle Mutfak Sanatlarında Emre’nin ekşi mayalı ekmek ve kruvasan konularında bilgi ve tecrübe edinmesini sağladı. 
 
Daha sonra sektörün önde gelen otellerinde hem yurt içinde hem de yurt dışında çalışma fırsatı bulan Emre, şu anda kariyerime Mandarin Oriental Hong Kong’da devam ediyor.
 
Bu deneyimin Uzak Doğu kültürüyle ilgili birçok bilgi edinmesini sağladığını belirten Emre Eren’i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. 
 
Mutfak Sanatları Akademisi MSA Mezunlarımız Her Yerde


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler