Tuğra Restoranda (Michelin Ödüllü) Yeni Yıl Gala Yemeği

Tuğra Restoranda (Michelin Ödüllü) Yeni Yıl Gala Yemeği

Portakallı havuç püresi, siyah havyar ve mandalina soslu Çanakkale Deniz Tarağı; kerevit ile doldurulmuş baklava böreği ve ekşi erikli oruk; sıcak humus, mini kumpir, kurutulmuş..

 
Michelin Ödüllü Tuğra Restoranda Yeni Yıl Gala Yemeği; 31 Aralık 2023
 
Osmanlı ve Türk mutfağının dünyaya açılan ödüllü kapısı Tuğra, 31 Aralık gecesi yeni yıl için oluşturduğu özel menüsünü canlı müzik eşliğinde lezzet tutkunlarına sunuyor. Şef Emre İnanır’ın Tuğra Restoranda özel tariflerinden oluşan menüde açılışı enfes bir “amuse bouche” yapıyor. 
 
Portakallı havuç püresi, siyah havyar ve mandalina soslu Çanakkale Deniz Tarağı; kerevit ile doldurulmuş baklava böreği ve ekşi erikli oruk; sıcak humus, mini kumpir, kurutulmuş el yapımı pastırma ve nar pekmezinde armut ile servis edilen dana pöç gibi eşsiz lezzetleri, acı badem kurabiyesinde manda yoğurdu, zerde ve kızılcık soslu Türk kahvesinde çikolata gibi enfes tatlılar takip ediyor. 
 
Michelin Rehberi’nin tavsiye listesinde bulunan ve aynı zamanda ‘Servis Ödülü’ne layık bulunan Tuğra’da yılbaşı menülerinde gala yemeği için rezervasyon gereklidir.
 
Çırağan Balo Salonu’nda yılbaşı gala yemeği; 31 Aralık 2023
 
Çırağan Palace Kempinski İstanbul; Çırağan Sarayı Balo Salonu’nda düzenlenecek Yılbaşı Gala Yemeği ile misafirlerini yeni yılı ihtişam içinde karşılamaya davet ediyor. 
 
Görkemli davetlerin eşsiz adresi Çırağan Balo Salonu’nda konuklar mekânın her detayında lüks dokunuşları hissederken, Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetleriyle tam bir ziyafet yaşayacak. 
 
Yılbaşına özel enfes tatlarla dolu açık büfe lezzetleri, özel kokteyller, keyifli canlı müzik ve DJ performansı ile birleşecek ve misafirlere, Saray’ın Boğaz’a karşı eşsiz konumunda yeni yıla harika bir başlangıç yapma fırsatı sunacak. Balo Salonu’nda yeni yıla özel gala yemeği için rezervasyon gerekiyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler