Elite World Comfy

Elite World Comfy "Samsun"

Elite World Hotels & Resorts, yeni markası Comfy ile ilk franchise oteli için imzaları attı. Samsun'un Atakum sahilinde yer alan otel, Elite World Comfy Samsun Atakum ismiyle açılacak. Yeni otel anlaş..

 
Elite World Hotels & Resorts ilk franchise otelini Samsun’da açıyor.
 
Türkiye turizm haberlerinde turizmguncel web sayfasının haberine göre;
 
Elite World Hotels & Resorts, yeni markası Comfy ile ilk franchise oteli için imzaları attı. Samsun'un Atakum sahilinde yer alan otel, Elite World Comfy Samsun Atakum ismiyle açılacak.
 
“Samsun otelimizle ilk franchise anlaşmamızı yaptık”
 
Yeni otel anlaşmaları dolayısıyla değerlendirmelerde bulunan Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, “Yeni bir stratejiyle isim hakkı vererek management ve franchise işletme modelleri çalışmalarına başladık. İlk franchise anlaşmamızı yaptığımız Samsun otelimizle, Karadeniz’in bu güzel şehrinde turizmin yeni bir aşamaya yükseleceğini düşünüyoruz. 7 bölgemizde ve yurtdışında yatırımcılarla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Elite World markası olarak uluslararası otel zinciri olma yolunda emin ve güçlü adımlarla ilerliyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
“4 yeni oteli daha zincirimize ekleyeceğiz”
 
Elite World Comfy Samsun Atakum oteli hakkında bilgi veren Elite World Hotels & Resorts COO’su Orkun Petekçi de şunları söyledi: “Önceden seçilmiş ve uygulamaya hazır tasarım paketi sayesinde Elite World Comfy, yatırımcılar için proje geliştirme sürecini yarıya indiriyor. Yıl sonuna kadar 1 tanesi imzalanmış, 3 tanesi imza aşamasında olan 4 yeni oteli daha zincirimize ekleyeceğiz. Samsun’daki ilk Elite World Comfy otelimiz, Elite World markasının tüm değerlerini yansıtacak.”
 
“Grubun ilk franchise otelini açmaktan mutluluk duyuyoruz”
 
Elite World Comfy Samsun Atakum'un yatırımcıları, Dr. Öğrt. Üyesi Alikemal Yazıcı ve Nurten Yazıcı, misafirlerine Elite World kalitesini sunacakları heyecanlı olduklarını belirtti. Elite World Hotels&Resorts ile yaptıkları anlaşma ile Elite World Comfy Samsun Atakum olarak grubun ilk franchise otelini açmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Alikemal Yazıcı, “Elite World markasıyla beraber çalışacak olmak, önemli bir adım ve bu güzel iş birliğinin başarılı olacağına gönülden inanıyorum. Samsun’da hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz. Misafirlerimize Elite World kalitesini sunmak için heyecanla çalışacağız” dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler