Radisson Hotel

Radisson Hotel "Mersin"

Radisson Otel Grubu, Mersin'de portföyüne kazandırdığı Yenişehir ilçesindeki yeni otelin açılışını gelecek yılın ilk çeyreğinde gerçekleştirecek. Şirketten yapılan açıklamaya göre, hareketli ticaret..

 
Radisson Otel Grubu Mersin’de yeni otel açacak
 
Mersin Haberci Gazetesinden Hediye Eroğlu'nun haberine göre;
 
Körfez Savaşı öncesi transit ticaretin üssü olan Mersin’in, uluslar arası arenada oyuncu olma hayali ile hayata geçirdiği 52 katlı gökdelenin otel bölümü, 2016’da son işletmecisi turizm sektörünün devi Radisson Blu’nun da kaçması ile kaderine terk edildi!
 
Ancak aradan geçen sürede kentin nüfusun katlanması, ekonomisinin büyümesi ile Radisson Otel Grubu yeni bir turizm yatırımı ile tekrar kente dönme kararı aldı.
 
Radisson Hotel "Mersin"
Açılış 2024’Ün İlk Çeyreğinde
 
Radisson Otel Grubu, Mersin'de portföyüne kazandırdığı Yenişehir ilçesindeki yeni otelin açılışını gelecek yılın ilk çeyreğinde gerçekleştirecek.
 
Şirketten yapılan açıklamaya göre, hareketli ticaret hayatına ve Türkiye'nin önemli limanlarından birisine sahip Mersin'in, iş ve tatil amaçlı seyahat edenler için ideal bir konumu bulunuyor.
 
Mersin'de yeni bir otel açmak için harekete geçen Radisson Otel Grubu, turizm haberlerinde de yer aldığını gibi Radisson Otel Mersin ile yaptığı iş birliği kapsamında bu kentte portföyüne yeni bir tesis ekledi. 2024'ün ilk çeyreğinde açılması planlanan Radisson Hotel Mersin'in, misafirperverliğiyle hizmet vermesi hedefleniyor.
 
Radisson Hotel "Mersin"
Stratejik olarak Adana'daki Şakirpaşa Havalimanı'na yakın konumlandırılan Radisson Hotel Mersin, farklı olanaklara sahip 77 odasıyla misafirlerine konforlu bir konaklama deneyimi sunacak. Otel, Akdeniz manzarasının yanı sıra rahatlatıcı bir tasarım ve modern imkanlar da sağlayacak.
 
Radisson Hotel Mersin'de ayrıca yeme-içme olanaklarıyla unutulmayacak gastronomi deneyimleri sunan bir restoran ve barın da yer alması planlanıyor. Otelde, dinlenmek ve rahatlamak isteyen misafirler için SPA ve fitness merkezinin de bulunması hedefleniyor. Otel, bünyesindeki 798 metrekare alana sahip çok işlevli konferans alanıyla iş amaçlı seyahat edenlere ayrıcalık sunacak.
 
“Yeni Destinasyonlara Açılmaya Devam Ediyoruz”
 
Radisson Hotel "Mersin"
Açıklamada görüşlerine yer verilen Radisson Otel Grubu Afrika ve Türkiye Geliştirme Başkanı Ramsay Rankoussi, yıl sonuna kadar Türkiye genelinde 50 otele ulaşma hedeflerine yaklaşmalarını sağlayan ve Radisson Otel Mersin ile yaptıkları anlaşmadan duydukları memnuniyeti paylaştı.
 
Bu anlaşmayla Türkiye pazarına olan bağlılıklarını pekiştirdiklerini ve yeni destinasyonlara açılmaya devam ettiklerini kaydeden Rankoussi, 'İş ortaklarımıza bize duydukları güven için teşekkür ediyor ve bu yeni tesisi Türk turizminin gücünün bir göstergesi olarak karşılıyoruz.' değerlendirmesinde bulundu.
 
Otel yatırımcısı Ethem Sevik de Radisson Otel Grubu ile yaptıkları iş birliği sayesinde Mersin'de heyecanlı bir projeye adım attıklarını belirterek, 'Mersin'in benzersiz büyüsünü ve cazibesini ortaya çıkaran unutulmaz bir destinasyon yaratarak değerli misafirlerimize rakipsiz ağırlama hizmetleri sunmak için sabırsızlanıyoruz.' ifadelerini kullandı.
 
Radisson Hotel "Mersin"


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler