Kocaeli Gastro Genç

Kocaeli Gastro Genç

Düzenlenen yarışmada genç şef adayları hazırladıkları yemekleriyle jüriden en fazla puanı almak için ter döktü. 10 okuldan 20 öğrencinin katıldığı yarışmada derece kazanan 6 öğrenci workshop eğitimi kazandı.

 
Antikkapı A.Ş.'nin öncülüğü ve ev sahipliğinde bu yıl ilk kez yapılan "Kocaeli Gastro Genç" yarışmasında dereceye giren genç şef adayları, Türkiye'nin tanınmış şefi Mehmet Yalçınkaya'dan eğitim aldı.
 
Kocaeli Gastro Genç
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak Türk mutfağı şefleri ve yemek yarışmaları hakkında kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl kentte bir ilki gerçekleştirerek "Kocaeli Gastro Genç" yarışması düzenledi. 
 
Antikkapı A.Ş.'nin öncülüğü ve ev sahipliğinde Kocaeli Üniversitesi ile Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle düzenlenen yarışmada genç şef adayları hazırladıkları yemekleriyle jüriden en fazla puanı almak için ter döktü. 10 okuldan 20 öğrencinin katıldığı yarışmada derece kazanan 6 öğrenci workshop eğitimi kazandı.
 
Kocaeli Gastro Genç
Bu yıl ilki gerçekleştirilen Gastro Genç Kocaeli Meslek Liseleri Arası Yemek Yarışması'nda ana yemek ve tatlı kategorilerinde dereceye giren öğrenciler İstanbul Bakırköy'de bulunan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın MYK Gastro Arena'da eğitim aldı.
 
Geleceğin mutfak şefleri workshop eğitiminde dana tartar, deniz mahsüllü risotto, taze vanilyalı krem brule yapımını ve mutfak hakkındaki ipuçlarını deneyimli şeflerden öğrendi. Öğrenciler eğitimde öğrenirken hem de keyifli vakit geçirdi. Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya ile tanışma fırsatı bulan öğrencilere eğitim sonunda katılım sertifikaları verildi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler