“Ayın Şefi” Programının İlk Konuğu Murat Deniz Temel....

“Ayın Şefi” Programının İlk Konuğu Murat Deniz Temel....

En iddialı et yemeklerinden, vegan dostu özel sebzelere, “fine dining” akımının son trendlerinden, lezzetine doyamayacağınız tatlılara kadar birçok tarif aynı mutfakta..

 “Ayın Şefi” beIN GURME ekranlarına geliyor!
 
Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, yaz ayları yaklaşırken ekrana yepyeni programlar getirmeyi sürdürüyor. Yeni beIN GURME programı “Ayın Şefi”, 2 Haziran’dan itibaren hafta içi her gün saat 14:35’te beIN GURME kanalında izleyicilerle buluşacak.
 
Türkiye’nin lezzet ekranı beIN GURME, eşsiz bir programla yaza merhaba diyor.
 
Hepsi birbirinden başarılı ve kendi alanlarında iddialı 7 farklı ekolden, 7 başarılı şefin aynı mutfakta birbirinden lezzetli yemeklere imzalarını atacakları “Ayın Şefi” maratonu sadece Türkiye’de değil Amerika’da da oldukça zengin deneyimleri olan Murat Deniz Temel ile başlayacak. 
 
Ekranın yeni sürprizi “Ayın Şefi” programıyla her bir şef sırayla 1 ay boyunca en özel yemek tariflerini hazırlarken izleyicileri dünya mutfağından, yerel lezzetlerle gastronomik bir yolculuğa çıkaracak.
 
*****
Murat Deniz Temel Kimdir?
 
En iddialı et yemeklerinden, vegan dostu özel sebzelere, “fine dining” akımının son trendlerinden, lezzetine doyamayacağınız tatlılara kadar birçok tarif aynı mutfakta izleyicilerle buluşacak. 
 
“Ayın Şefi” programının ilk şefi en başarılı yönetici mutfak şeflerinden Murat Deniz Temel, gastronomi alanındaki eğitimiyle birlikte hem Türkiye’de hem de Amerika’da ünlü otellerde çalıştı.
 
Amerika’dan döndükten sonra Türk mutfağı şeflerinden Murat Bozok ile Mimolett restoranda çalışmaya başlayan ve Murat Bozok’un yanında mutfak şefliğine yükselen Temel, 2018 yılında Alaf restoranı kurdu.
 
Birçok farklı kültüre ait Anadolu lezzetlerinin menüsünde yer aldığı Alaf, 2022 yılında Michelin Guide İstanbul’da kendisine yer buldu. 
 
2 Haziran Cuma gününden itibaren hafta içi her gün saat 14:35’te beIN GURME’de yemek ve lezzet tutkunlarını ekrana bağlayacak “Ayın Şefi” programı TOD ekranlarında dilediğiniz zaman izlenebilecek. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler