Polonez’den Lezzet Kaşifleri 'ne Özel “Glütensiz” Sosis

Polonez’den Lezzet Kaşifleri 'ne Özel “Glütensiz” Sosis

Şarküteri et ürünlerinin özgün lezzeti Polonez, yazın vazgeçilmezi mangal keyfine özel yepyeni bir ürün sunuyor. Lezzetini ağaç lifleri ile fümelenerek alan Tütsü..

 
Polonez’den Lezzet Kaşiflerine Özel “Glütensiz” Sosis
 
Polonez’den lezzet kaşiflerine özel. Mangalın hakkını verecek yepyeni lezzet...
 
Şarküteri et ürünlerinin özgün lezzeti Polonez, yazın vazgeçilmezi mangal keyfine özel yepyeni bir ürün sunuyor. Lezzetini ağaç lifleri ile fümelenerek alan Tütsülenmiş Piliç Jumbo Sosis, mangal tutkunlarının favori lezzeti olmaya aday.
 
Polonez, geleneksel lezzetlerimizi günümüz sağlıklı beslenme alışkanlıklarına ve yeni nesil tatlara uyarlayarak ürün gamını genişletmeye ve her damağa hitap edebilecek yeni lezzetler keşfetmeye devam ediyor. 
 
Yaza yeni ürünüyle merhaba diyen Polonez; 
 
özel formülasyonu ile hazırlanıp, meşe, kayın ve kiraz ağacında tütsülenerek aromalarını etin içine hapseden Tütsülenmiş Piliç Jumbo Sosis ile özellikle mangal severlerin gönlünü fethedecek.   
 
Lezzet sırrı ağaç kabuklarının isli aromasında
 
Geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan fümeleme diğer adıyla tütsüleme tekniği, “Glütensiz” Sosis bugün dünya mutfağında yükselen bir trend. 
 
Tütsüleme, yakılan ağaç parçalarının dumanıyla yapılıyor ve gıdayı direkt ateşe maruz bırakmıyor. Hangi ağaç kullanılırsa, gıdaya o ağacın aromasını veren bu teknik, kattığı aroma ve uzun dayanma süresiyle özellikle son yıllarda daha fazla ilgi görüyor.
 
Piliç Jumbo Sosis’in lezzeti de meşe, kayın ve kiraz ağaçlarının talaşından geliyor..
 
Üstelik “glütensiz” sosis
 
Kahvaltı sofralarından sandviçlere, mangaldan pizzaya kadar birçok lezzete lezzet katacak yeni Polonez, “Glütensiz” etiketine sahip olmasıyla formunu koruyanların yanı sıra hem çölyak hastalarının hem de gluten tüketimine dikkat edenlerin de sofralarında da yerini alıyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler