"Yaza Merhaba" Lansman Partisinde Buluşacaklar...

Turizm sektörünün enine boyuna tartışıldığı panel kapsamında, Antalya ve Turizm, Resort Turizmi, Havacılık ve Turizm, Sağlık Turizmi, Gastronomi Turizmi ve Turizmde Dijital..

 
 "Yaza Merhaba Lansman Partisi" Temsilcileri Buluşturacak...
 
Sherwood Exclusive Kemer Otelde gerçekleşecek etkinliğin moderatörlüğünü ünlü gazeteci ve televizyon programcısı Mesut Yar üstleniyor.
 
Turizm sektörünün enine boyuna tartışıldığı panel kapsamında, Antalya ve Turizm, Resort Turizmi, Havacılık ve Turizm, Sağlık Turizmi, Gastronomi Turizmi ve Turizmde Dijital Dönüşüm konuları tartışılacak.
 
Turizmciler Konuşacak
 
Turizm yatırımcıları, turizm profesyonelleri, ulusal ve yerel basın temsilcileri, Influencer'lar, STK temsilcileri ve akademisyenlerin katılacağı panelde, AKTOB Başkanı Kaan Kavaloğlu ve ATSO Başkanı Ali Bahar “Antalya ve Turizm” konusunu Mesut Yar ile masaya yatıracak.
 
TÜRSAB Başkanı, Firuz Bağlıkaya ise Mesut Yar ile 'Türkiye ve Turizm' konulu bir oturum gerçekleştirecek.
 
 "Yaza Merhaba Lansman Partisi" Temsilcileri Buluşturacak
Antalya Aquarium Genel Müdürü İsmail Arık “Turizmin kente yayılması” konusunda bir sohbet ve sunum gerçekleştirecek. TÜRSAB ve ATSO Sağlık Turizmi İht.Bşk Hatice Öz, TÜGİAD Genel Başkan Yrd. Dr. Şebnem Akman Balta, Özel Uncalı Meydan Hast. YKB Dr. Cengiz Yılmaz ise son yıllarda popüleritesi artan“ Sağlık Turizmi” konusunda gelinen noktayı ve sektörün hedeflerini Mesut Yarile özel bir oturumda konuşacak.
 
Sherwood Resorts & Hotels YKB Hasan Ali Ceylan ve Gloria Otelleri YK.Üyesi/ATSO Bşk.Yrd. Fatih Kabadayı “Resort Turizmi” oturumunda Mesut Yar'ın sorularını yanıtlayacak. 
 
Fraport TAV Genel Müdür Deniz Varol “Havacılık ve Turizm”, ABU Consultancy ve Sanitas Kurucu Abdurrrahman Balta “Sağlık Turizmi”,Rixos Sungate / Culinary Director Recep Yüksel “Gastronomi Turizmi” ve Homs Global A.Ş. Kurucu Ortak Gökhan Uçarkaya ise “Turizmde Dijital Dönüşüm” başlıklı sunumlarda Mesut Yar ile katılımcılara ayrıntılı bilgiler verecek.
 
Türkiye Turizm Haberlerinde de Yer Alan Bilgilere Göre Zengin Bir Program Olacak
 
Etkinliğin devamında tourismjournal haber sitesinin Yaza Merhaba Lansman Partisinde tüm katılımcıların keyifli saatler yaşayacağı bir eğlence programı olacak. Ünlü turizm gazetecisi Aşkın Koç'un genel yayın yönetmenliğini gerçekleştirdiği Tourism Journal haber sitesinin lansman partisinde, Gökhan Temel ve Ömür Gedik sahne alacak.
 
Türkiye'de Turizm Hareketlerini Günlük Olarak İngilizce Ve Rusça yayınlıyoruz
 
Tourism genel yayın yönetmeni Aşkın Koç gerçekleştirecekleri panel ve haber sitesinin lansmanı konusunda heyecanlı olduğunu belirterek şunları söyledi: "Sitemizi bu yılın başında kurmamıza rağmen çok hızlı gelişme göstererek kendi alanında iyi bir erişime ulaştı. 
 
Dünya turizminde söz sahibi bir ülkeyiz. O nedenle biz hem ülkemizdeki turizm haberlerini sitemizde anlık olarak yayınlıyoruz hem de Türkiye'de turizm hareketlerini günlük olarak İngilizce ve Rusça olarak yayınlıyoruz. Bu da sektörde ciddi bir fark yarattı. 
 
 "Yaza Merhaba Lansman Partisi" Temsilcileri Buluşturacak
Sitemizin içerisinde okurlarımızın reklamsız olarak haberleri rahat rahat okuyabileceği ama aynı zamanda turizm markalarının kendini en iyi şekilde tanıtabileceği bambaşka bir platform açacağız. Bunu da önümüzdeki aylarda ayrıca duyuracağız. Bugünlerde panelimiz için yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Turizmci dostlarımız bizi her anlamda destekliyor, bu vesileyle tüm destekçilerimize teşekkür ederim." dedi.
 
Etkinlikler Sherwood Exclusıve Kemer'de Gerçekleşecek
 
Panel ve Tourism Journal Lansman Partisi 6 Mayıs 2023 Cumartesi günü Sherwood Exclusive Kemer'de gerçekleşecek. Organizasyonun ana sponsoru olan ve turizm sektöründe kişiselleştirilmiş turizmle öne çıkan Sherwood Exclusive Kemer, bu etkinlikle sezonu açmış olacak. 
 
Otelin bünyesinde geçtiğimiz yıl hizmete giren Indigo Beach'te etkinliğin özel davetlilerinin bir araya geleceği kokteylde, Indigo Gusto konseptli lezzetler, fine dining restoran menüleri ile yer alacak.
 
Sherwood Exclusive Kemer'in Exclusive Şefi Zafer Tok misafirlerine o gün için özel bir menü sunacak.

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler