Ev Ve Mutfak Dünyası

Ev Ve Mutfak Dünyası "Zuchex 2023" te Buluşacak...

Tarsus Fuarcılık tarafından T.C. Ticaret Bakanlığı, İMMİB (İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri), ZÜCDER (Züccaciyeciler Derneği) ve KOSGEB destekleriyle..

 
Uluslararası Zuchex, “İlk Gören Sen Ol” mottosuyla 33. kez kapılarını açacak...
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak fuar ve festivaller haberlerinde kaynağından edinmiş olduğumuz bilgiler göre, Ev Ve Mutfak Dünyası Zuchex 2023’te Buluşacak...
 
Son buluşmada 151 ülkeden, 42.223 satın almacı ile 1.149 katılımcı markayı bir araya getiren ve 1 milyar doları aşan iş hacmi yaratan Zuchex, gösterdiği başarıyı 2023 yılında da tekrarlayamaya hazırlanıyor. Dünya ev ve mutfak eşyaları endüstrisinin en özel koleksiyonlarını, inovatif yeniliklerini ve güncel trendlerini vitrine çıkaracak olan fuar, 14-17 Eylül tarihlerinde, Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek.
 
Ev Ve Mutfak Dünyası "Zuchex 2023" te Buluşacak...
Tarsus Fuarcılık tarafından T.C. Ticaret Bakanlığı, İMMİB (İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri), ZÜCDER (Züccaciyeciler Derneği) ve KOSGEB destekleriyle bu yıl 33.’sü yapılacak Zuchex’e, yurt içi ve yurt dışından 1.200’ün üzerinde marka katılacak. Dünyanın dört bir tarafından, çoğunluğu satın almacı 45 bin profesyonelin ziyaret etmesi beklenen fuar, toplam 100 bin metrekare alanda gerçekleşecek. 
 
Aytemur; “Yurt dışından 10 bin satın almacı bekliyoruz. Zuchex, sektörün 7 milyar dolarlık ihracat hedefine doğrudan katkı yapacak”
 
Ev Ve Mutfak Dünyası "Zuchex 2023" te Buluşacak...
“Alanında dünyanın en büyük ikinci uluslalarası ticaret fuarı olan Zuchex’in Eylül ayındaki 33. buluşmasına, aralarında perakende devlerinin de olduğu 10 bin kadar yurt dışı satın almacının gelmesini öngörüyoruz” diyen Tarsus Fuarcılık Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, Türkiye Ev ve Mutfak Eşyaları Sektörü’nün bu yılki 7 milyar dolarlık ihracat hedefine, Zuchex ile doğrudan ticaret katkısı sağlayacaklarını açıkladı. 
 
Ev Ve Mutfak Dünyası "Zuchex 2023" te Buluşacak...
Dünya ev ve mutfak eşyaları endüstrisinin tüm paydaşlarının yine Zuchex’te bir araya geleceğini vurgulayan Aytemur, “Fuarımıza katılacak 1.200’den fazla markayı, profesyonel satın alma heyetleri, zincir mağazalar, e-ticaret firmaları, bağımsız perakendeciler, toptancı ve perakendeci kuruluşlar, bayi ve distribütörler, HORECA, catering ve organizasyon şirketleri, kurumsal hediyelik eşya firmaları, tasarımcılar ve uluslararası ticaret firmaları ile buluşturacağız” dedi. 
 
Ev Ve Mutfak Dünyası "Zuchex 2023" te Buluşacak...
Zuchex 2023, “Sofra ve Mutfak Eşyaları, pişirme tekniklerinde Pişirme Ekipmanları, Plastik Ev Eşyaları / Bahçe Aksesuarları, Ev Gereçleri, Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları ile Elektrikli Ev Aletleri” kategorilerinde ilham verici tasarımları ve sezonun en yeni koleksiyonlarını bir arada sergileyecek. 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler