"THY" Yurt İçi Uçuşlarında İkram Menüsünü Yenilendi

Türkiye'nin tanıtımı misyonu doğrultusunda menülerde geleneksel Türk mutfağından ve dünya mutfaklarından yemekler sunuyor ve ürünlerin yüzde 80'inin yerli tedarikçi..

 
Türk Hava Yolları (THY), yurt içi uçuşlarda "ekonomi" ve "business" sınıfta yolcularına servis ettiği ikram menüsünü yeniledi.
 
Türk Hava Yolları (THY) iç hat uçuşlarında "business" kabininde sunulan yemek menülerini güncelledi. Yeni menülerde ev yapımı omlet seçenekleri, yumurtalı kahvaltı alternatifleri, Türkiye'nin farklı bölgelerinden meze çeşitleri, mangal ateşinde pişmiş Adana kebabı, ızgara kebap çeşitleri, ev yapımı mantı, günlük taze olarak hazırlanan makarna gibi yenilikler yer alıyor. 
 
En sevilen Ekmek çeşitleri arasına ekşi mayalı ekmek seçeneği de eklendi.
 
"THY" Yurt İçi Uçuşlarında İkram Menüsünü Yenilendi
THY, Türkiye'nin tanıtımı misyonu doğrultusunda menülerde geleneksel Türk mutfağından ve dünya mutfaklarından yemekler sunuyor ve ürünlerin yüzde 80'inin yerli tedarikçilerden temin edildiğini belirtiyor. 
 
Menülerde ayrıca Trabzon tereyağı, Ezine peyniri, Rize çayı, Karadeniz yöresinden kuru fasulye gibi yöresel mutfaklardan yerel ürünler de yer alıyor. THY, sağlıklı beslenme trendlerini takip ederek, protein, sebze, meyve ağırlıklı ve daha az karbonhidratlı menüler tasarladı ve uzman aşçılar tarafından günlük olarak, en taze ürünlerle butik üretiliyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler