Aydın Mutfağı Hırvatistan'da Vizyona Çıktı...

Aydın Mutfağı Hırvatistan'da Vizyona Çıktı...

Hırvatistan’ın Brac Adası’nda 28-31 Mart 2023 tarihleri arasında 18.’si düzenlenen Uluslararası Biser Mora yemek Yarışmalarında, Türkiye'yi ve ADÜ'yü temsilen Davutlar..

 
Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, Aydın mutfağını Hırvatistan'da tanıttı....
 
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Davutlar Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, Hırvatistan'da düzenlenen yarışmada Türk mutfağının lezzetlerini tanıttı.
 
Aydın Mutfağı Hırvatistan'da Vizyona Çıktı...
Hırvatistan’ın Brac Adası’nda 28-31 Mart 2023 tarihleri arasında 18.’si düzenlenen Uluslararası Biser Mora yemek Yarışmalarında, Türkiye'yi ve ADÜ'yü temsilen Davutlar Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, aşçılık mesleğinde kıtalar arası jüri üyesi olarak katıldı.
 
Aydın Mutfağı Hırvatistan'da Vizyona Çıktı...
Başarılı Türk mutfağı şeflerinden Dr. Öğr. Üyesi Sezgin, yarışmada jürilik haricinde, Türk Mutfağı Lezzetleri ile ilgili uygulama, tadım ve söyleşi etkinlikleri gerçekleştirdi.
 
Etkinlikte, Aydın Mutfağı ile Hırvatistan Mutfağı’nın ortak lezzetleri üzerine bir de workshop yapan Sezgin, Türk mutfağını yurt dışında temsil etti.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler