Elite World Kadrolarına Yeni Profesyoneller Katıldı

Elite World Kadrolarına Yeni Profesyoneller Katıldı

Bünyesinde 8 otel bulunan Elite World Hotels&Resorts’da 4 yeni üst düzey görevlendirme gerçekleştirildi. Pazarlama direktörlüğüne Beril Başbubak Aykut, iş geliştirme müdürlü..

 
Elite World Otellerinde 4 yeni üst düzey görevlendirme gerçekleşti...
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak turizm haberlerinde "turizmguncel.com" kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
Bünyesinde 8 otel bulunan Elite World Hotels&Resorts’da 4 yeni üst düzey görevlendirme gerçekleştirildi.
 
Elite World Hotels&Resorts pazarlama direktörlüğüne Beril Başbubak Aykut, iş geliştirme müdürlüğüne Giray Arıkan, insan kaynakları direktörlüğüne Yasemin Karamahmut, operasyon direktörlüğüne Bünyamin Öztürk getirildi.
 
Elite World Hotels&Resorts operasyon direktörlüğünde görevlendirilen Bünyamin Öztürk, Akdeniz Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümünden mezun oldu.
 
Marriott, Intercontinental gibi uluslararası otel gruplarının operasyon departmanlarında görev aldı. 2007 yılında Accor Grubuna katıldı ve grubun farklı otel markalarında genel müdür pozisyonunda çalıştıktan sonra son olarak Accor Türkiye Merkez Ofisinde gelirler direktörü olarak 6 yıl boyunca görev yaptı.
 
Franchise çalışmaları hızlanacak
 
Elite World Hotels&Resorts iş geliştirme müdürlüğüne getirilen Giray Arıkan, Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü bitirdi. Kariyerinde Grand Hyatt, Accor Grubu, Dedeman, Hyatt Regency markalarının operasyon departmanlarında görev aldı. 
 
Arıkan, Elite World Hotels&Resorts’a katılımı öncesinde Nova Plaza Pera’da otel müdürü olarak çalışmaktaydı. Giray Arıkan, yeni görevinde Elite World Hotels&Resorts’un yeni stratejisi doğrultusunda dört markayı içeren franchise sistemi ile turizm sektörüne yeni bir açılım getirmesinde aktif rol alacak.
 
Elite World Hotels&Resorts’un yeni pazarlama direktörü Beril Başbubak Aykut, Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünden mezun oldu. Turizm sektöründe uzmanlaşan Başbudak 2014- 2020 yılları arasında Wyndham Grand Istanbul Levent, Mandarin Oriental Bodrum ve Swissotel The Bosphorus gibi farklı uluslararası otel markalarının pazarlama departmanlarında yönetici pozisyonunda görevler aldı. 
 
2020 – 2022 yılları arasında BB8 Danışmanlık adında kendi şirketini kurarak girişimcilik de deneyimi de edinen Başbudak, yeni görevi öncesinde Alarko Turizm Grubu – Hillside’da pazarlama iletişimi müdürü olarak görev yapmaktaydı.
 
Elite World Hotels&Resorts insan kaynakları direktörü olarak göreve getirilen Yasemin Karamahmut, Beykent Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu.
 
Marriott, Kempinski gibi uluslararası otel gruplarının insan kaynakları departmanında ve Adecco Grup (HSBC Bank- genel müdürlük) işe alım danışmanı olarak görev aldı. Karamahmut, yeni görevi öncesinde 8.5 yıldır Accor Türkiye Merkez Ofisi insan kaynakları departmanında çalışma hayatına devam etmekteydi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler