Türes'den Depremzedelere Sıcak Yemek Ve Çorba İkramı

Türes'den Depremzedelere Sıcak Yemek Ve Çorba İkramı

TÜRES'ten yapılan açıklamaya göre, deprem bölgesinde bulunan şube başkanlarıyla birlikte çalışma yürüten dernek, ilk gün başlattığı yardım çalışmalarına devam ediyor.

 
Türes'den Depremzedelere Sıcak Yemek Ve Çorba İkramı....
 
Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES), Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde bugüne kadar 100 binlerce kişilik sıcak yemek, çorba, çay ve su dağıtımı yaparken, faaliyetlerini ara vermeden sürdürüyor.
 
Türk aşçı haberleri ve en güncel mutfak haberleri olarak deprem haberlerinde kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre, 
 
TÜRES'ten yapılan açıklamaya göre, deprem bölgesinde bulunan şube başkanlarıyla birlikte çalışma yürüten dernek, ilk gün başlattığı yardım çalışmalarına devam ediyor.
 
Depremden etkilenen illerin hepsinde sıcak yemek, çorba, çay ve su dağıtım merkezleri kuran TÜRES, bugüne kadar 100 binlerce kişilik ikramda bulundu. Dernek, faaliyetlerini ara vermeden sürdürecek.
 
TÜRES Yönetim Kurulu, şube başkanları ve üyeleri de ilk günden bu yana önemli miktarda maddi destek verirken, sıcak yemek ikramının yanı sıra bölgede kumanya, kandil simidi, çocuklar için çikolata ve bisküvi gibi destekler de sunuldu. Afet bölgesine şu ana kadar tırlarla çok sayıda gıda malzemesi de sevk edildi.
 
Açıklamada konuya ilişkin görüşleri yer alan TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl, depremin ilk anından itibaren sıcak çorba ile afet bölgesinde aktif rol aldıklarını belirterek, '10 ilin hepsinde de vatandaşlarımızın yanında olduk ve yaralarını sarmaya çalıştık. Tüm üyelerimize ve hayırseverlere TÜRES aracılığıyla afet bölgesine destek verdikleri için teşekkür ediyoruz.' ifadelerini kullandı.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler