Gelecek Vaad Eden Başarılı Şefler Avrupa'da

Gelecek Vaad Eden Başarılı Şefler Avrupa'da "Erasmus"

Türkiye aşçı haberlerinde ve mutfak haberlerinde de yer alan bilgilere göre, Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri "Gelecek Vaad Eden Şefler Avrupa’da” isimli Erasmus

 
Gelecek Vaad Eden Başarılı Şefler Avrupa'da "Erasmus"
 
Avanoslu öğrenciler Barselona’da yemek yaptı...
 
Türkiye aşçı haberlerinde ve mutfak haberlerinde de yer alan bilgilere göre, Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri "Gelecek Vaad Eden Şefler Avrupa’da” isimli Erasmus projesi kapsamında Barselona’ya giderek yemek yaptı.
 
“Gelecek Vaad Eden Şefler Avrupa'da" Erasmus projesinin ikinci hareketliliği 24 Kasım 2022 - 20 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Bu kapsamda öğrenciler Barselona’ya giderek yemek yaptı.
 
Nevşehirli öğrenciler ve öğretmenler boş zamanlarında Barselona'nın tarihi ve turistlik mekanlarını gezerek bol bol fotoğraf çekindi. 
 
Gelecek Vaad Eden Başarılı Şefler Avrupa'da "Erasmus"
Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden yapılan açıklamada, gastronomi ve mutfak sanatlarında "Gelecek Vaad Eden Başarılı Şefler Avrupa'da" isimli Erasmus+ PROJE NO: [2021-1-TR01-KA122-VET-000017234]
 
olan projemizin ikinci hareketliliği 24 Kasım 2022 - 20 Şubat 2023 tarihleri arasında 3 öğrenci ve 3 öğretmen katılımıyla İspanya/Barselona Divan Tapas Restoran’ta başarıyla tamamlanmış olup öğrencilerimiz başarı belgelerini alarak yurda dönmüşlerdir.
 
Projede emeği geçen Okul Müdürümüz Fatma Güleç başta olmak üzere tüm katılımcı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz“ denildi.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler