Eidfest 2023 Ne Zaman?

Eidfest 2023 Ne Zaman?

Festivalin bu yılki katılımcıları arasında moda markası Habibiti, helal şekerleme markası Ottomancart, Perla çocuk giyim ve cilt bakım firması Minama yer alıyor. Türk Aşçı Haberleri olarak gastronomi haberl

Eidfest 2023 Ne Zaman?
 
In your Pocket'in haberine göre Güney Afrika'nın en büyük fuar ve festivallerden olan helal alışveriş fuarı Eidfest 2023 adıyla 2-5 Mart tarihleri arasında Johannesburg Kongre Merkezi'nde düzenlecek.
 
Türk Aşçı Haberleri olarak gastronomi haberlerinde kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre, Fuarda Güney Afrika ve diğer ülkelerden üreticiler ve helal sektöründekiler yer alarak ürünlerini tanıtacak.
 
Festivalin bu yılki katılımcıları arasında moda markası Habibiti, helal şekerleme markası Ottomancart, Perla çocuk giyim ve cilt bakım firması Minama yer alıyor.
 
Son yıllarda Güney Afrika'da helal sektörü gelişerek, İslami finans, gıda ve helal turizm gibi alanlarda büyük adımlar atılmıştır.
 
2017 yılında Cape Town şehri, helal sektörünün önde gelen üreticilerinin katıldığı ülkedeki ilk helal fuarına tanık olmuştu.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler