GaziAntep Mutfağı Eğitimi

GaziAntep Mutfağı Eğitimi

MUSEM Akademi açıklaması 'nda, “Profesyonel eğitimlerin yanı sıra mutfağı seven ve hobi olarak mutfakta vakit geçirmek 'ten hoşlanan katılımcılar için kısa süreli genel katılıma açık workshop’lar ve gruplara..

 
GaziAntep Mutfağı Eğitimi....
 
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin özel iştiraki olan Gazibel şirketine bağlı olarak açılan Musem Akademi, gastronomi şehri Gaziantep de Profesyonel aşçılık ve Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik eğitimlerini sürdürüyor.
 
Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı olarak yürütülen eğitimler kapsamında, 4 aylık eğitimlerini tamamlayan kursiyerler 4 aylık stajlarını yapmak üzere belirlenen yiyecek içecek işletmelerine yönlendirilerek bilgi ve becerilerini kullanma imkânı buluyor. 
 
MEB tarafından düzenlenen teorik ve pratik sınavında başarılı olan aşçılık mesleği ve aşçılık eğitimlerinde kursiyerler onaylı sertifikalarını alarak iş bulma imkânlarını arttırıyor. Dünya Aşçılar Örgütü (WACS) ile de akreditasyon sürecini tamamlayan MUSEM Akademi, 8 aylık eğitimini tamamlayan kursiyerlere WACS kurs bitirme sertifakasını da veriyor. 
 
Konuyla ilgili yapılan açıklamada MUSEM Akademi açıklamasında, “Profesyonel eğitimlerin yanı sıra mutfağı seven ve hobi olarak mutfakta vakit geçirmekten hoşlanan katılımcılar için kısa süreli genel katılıma açık workshop’lar ve gruplara özel workshoplar düzenlemektedir. 
 
MUSEM Akademi verdiği Dünya Mutfağı programına ilave olarak Gaziantep mutfağını öğretmek ve nesillere aktarmak için özellikle coğrafi işaretli olan yemekleri orijinal reçeteleri ile kursiyerlerine aktarmaktadır ve bu coğrafyanın Yemek kültürünü öğrenmek isteyen meraklılara özel Yöresel mutfaklarımızdan Antep Mutfağı eğitimi vermektedir” denildi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler