Gelecek Mutfakta Projesi

Gelecek Mutfakta Projesi

'Gelecek Mutfakta' projesi kapsamında düzenlenen kursu başarı ile tamamlayan eski hükümlüler, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika almaya hak kazanacak. Ayrıca isteyenlere hemen iş başı yaptırılacak.

 
Gelecek Mutfakta Projesi....
 
Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Vakfı (BUTGEM) ortaklığında hazırlanan, istihdam garantili pizzacılık kursuna toplam 16 eski hükümlü katılıyor. 
 
'Gelecek Mutfakta' projesi kapsamında düzenlenen kursu başarı ile tamamlayan eski hükümlüler, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika almaya hak kazanacak. Ayrıca aşçılık mesleği hakkında isteyenlere hemen iş başı yaptırılacak. 
 
Eski hükümlülere mesleki eğitim verilerek, yiyecek-içecek sektöründe istihdama katılmalarının kolaylaştırılması hedefiyle hazırlanan 'Gelecek Mutfakta' projesinde, aşçı, aşçı yardımcılığı, pastacı, pastacı yardımcılığı, barista, servis görevlisi, pizzacı, dönerci, baklavacı, girişimci aşçı, girişimci pastacı, yiyecek içecek işletmeciliği ve pidecilik olmak üzere toplam 11 branşta mesleki eğitim veriliyor. 
 
TÜRK aşçı haberleri olarak kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre, Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yetkilileri, proje kapsamında düzenlenen pizzacılık kursunu ziyaret etti. 
 
Yaşam koçu tarafından eski hükümlülere yönelik motivasyon artırma ve geleceğe dair planlama konularında verilen online eğitim sonrasında, uygulamalı pizza yapımı dersine geçildiğini söyleyen yetkililer, "Eski hükümlülerin, pizzaları büyük bir motivasyon ve heyecanla yaptığı gözlemledik. Eğitim veren şeflerden olumlu geri bildirimler aldık. 
 
Programı başarı ile tamamlayanlar Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika almaya hak kazanacak. Pizzacılık kursuna katılan 16 eski hükümlü hemen iş başı yaptırılacaktır" açıklamasında bulundu. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler