Aşçı

Aşçı "Yunus Adıyaman"a Öldürmek İster Gibi Vurdular

İzmir Bornova’da M.M. isimli gece kulübünde aşçı olarak çalışan Yunus Adıyaman, geçtiğimiz pazar günü akşam saatlerinde, işletmenin güvenlik ekibinde yer alan bir grub..

 
Aşçı "Yunus Adıyaman"a Öldürmek İster Gibi Vurdular....
 
İzmir Bornova’da bir gece kulübünde aşçı olarak çalışan Yunus Adıyaman, aynı işletmede çalışan güvenlik ekibinin saldırısına uğradı. Ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırılan Adıyaman, “8-10 kişilik mekana bağlı çalışan bir grup üstüme çullandı. Kafama, boynuma, sırtıma resmen öldürmek ister gibi vurdular” dedi.
 
Türk aşçı haberleri olarak aşçılık mesleğinde çalışan Yunus Adıyaman hakkında tele1 kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
İzmir Bornova’da M.M. isimli gece kulübünde aşçı olarak çalışan Yunus Adıyaman, geçtiğimiz pazar günü akşam saatlerinde, işletmenin güvenlik ekibinde yer alan bir grubun saldırısına uğradı. Ağır şekilde darbedilen Adıyaman, işletmede çalışan bir başka çalışan eşliğinde Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastane acil servisinde görevli doktordan darp raporu alan Adıyaman, kendisine saldıran gruptan şikayetçi oldu.
 
“Güvenlik Şefi Beklemediğim Anda Yumruk Attı”
 
TELE1’den Egehan Erkün’e konuşan ve adli sürecin devam ettiğini belirten Adıyaman, “Çalıştığım iş yerinde saldırıya uğradım. Hem de güvenlik denilen ama herhangi bir sertifikası olmayan 8-10 kişi tarafından. Alnımda ayakkabı izi var.” ifadelerini kullandı.
 
Adıyaman yaşadığı saldırıyla ilgili şunları söyledi:
 
“İzmir Bornova’da M. M. isimli işyerinde aşçı olarak çalışıyordum. 18 Aralık günü akşam saatlerinde, yine aynı mekanda çalışan, güvenlik denilen 3 kişi, mutfağa gelip ‘bu çay ocağının fişi niye çekilmiş diye’ hesap sordular. Ben ‘o bizim işimiz değil şu arkadaşa soracaksınız’ diye elimle aşağıda çalışan arkadaşımı gösterdim. Onlardan biri ‘İndir lan o elini, sen kimsin O…..Ç….’ diyerek hakaret etti. 
 
Sakin bir şekilde işaret etmemin masumca bir hareket olduğunu küfreder gibi konuşmadığımı izah ederken, o adam elimi yakalayıp beni darp etmeye çalıştı. Sonra mutfaktaki diğer çalışanların araya girmesiyle çekildiler. 
 
Sigara içmek için dışarı çıktım. O sırada güvenlikçilerin şefi ‘Sen bizim kardeşimize şekil mi yapıyorsun’ dedi. Problem yok deyip olayı anlatmaya çalışırken, Barbaros isimli bu güvenlik şefinin arkasında başka biri de ‘Sen ne diyosun lan’ dedi. Tam yüzümü o konuşana dönmüşken Barbaros isimli kişi gözüme bir yumruk attı.”
 
“Öldürmek İster Gibi Vurmaya Başladılar”
 
Güvenlik şefinin kendisine yumruk atmasının ardından, ekipteki diğer kişilerin de kendisine saldırmaya başladığını belirten Adıyaman, “Ardından orada bulunan 8-10 kişilik mekana bağlı çalışan grup üstüme çullandı. Kafama, boynuma, sırtıma resmen öldürmek ister gibi vurmaya başladılar. 
 
İş yerinden kimse polisi aramadı. Ben polisi arayın deyince yöneticilerden biri ‘Biz hallederiz’ demiş. Ama ne aramışlar ne de aratmışlar. Sonra beni orada çalışan biriyle hastaneye gönderdiler.” dedi.
 
“İşten Çıkaracağız Diyen Yöneticiler Hiçbir İşlem Yapmadı”
 
Saldırının ardından mekan sahiplerinin güvenlik ekibindeki kişileri işten çıkaracaklarını söylemelerine rağmen herhangi bir işlem yapmadıklarını belirten Adıyaman, “İş yeri kendi itibarını düşünüyor. Hastaneye gelen yönetici ‘Biz şirketin itibari zarar görmesin istiyoruz’ dedi. Benim suratıma bakarak görerek söyledi. İtibarınız bu yüzümdeki yaralarla yerle bir oldu zaten. Orada şikayetçi olmaktan vazgeçirmeye gelmişler. 
 
Çözümünüz ne diye sorunca, ‘Çözüm bu kişileri işten çıkarmak’ diyen yöneticiler, sonrasında hiçbir işlem yapmadı. Bu katil ruhlular hala o iş yerinin önünde güvenlik diye bekliyor ama bu iş yerinde ne müşteriler ne çalışanlar kimse güvende değil. 
 
Biz hala adli işlemlerle, bu kişilerin yakalanması için uğraşıyoruz.  Sigorta kayıtları yok, isim soy isim tespit ettirmeye çalışıyoruz. Kameralar kayıt tutmuyormuş. Şu anda sadece kendi çabamla süreci yürütüyorum. İşletme, sorumluluk sahibi bir şirket gibi davranana kadar, ahlaki vicdani bir tavır alana dek hepinizi boykota çağırıyorum.” ifadelerini kullandı.
 
Kaynak: tele1
 
Aşçı Yunus Adıyaman 'a Öldürmek İster Gibi Vurdular


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler