Darbeci Șef Olurmu?

Darbeci Șef Olurmu?

Frank Heppner’in, Reuss Prensi 13’üncü Heinrich’in kral olarak iktidara gelmesinden sonra da kişisel aşçısı olacağını iddia etti. Haberde Heppner’in gruba para, Yemek pişirme gereçleri, bir karavan ve bir acil durum jeneratörü sağladığı belirtildi.

 
Darbeci Șef Olurmu?Şef Frank Heppner'in "Alman İmparatoru" Aşçısı Olma Hayali Suya Düştü...
 
ALMANYA'da Reuss Prensi 13’üncü Heinrich liderliğindeki aşırı sağcıların darbe girişimiyle ilgili her gün yeni bir ayrıntı ortaya çıkıyor. Darbeci suçlamasıyla gözaltına alınan isimler arasında dünyaca ünlü şef Frank Heppner’in de yer aldığı iddia edildi.
 
Hafta içi Almanya’da darbe planlamayla suçlanan çeteye düzenlenen baskınla ilgili yankılar sürüyor. Reuss Prensi 13’üncü Heinrich’i darbeyle iktidara getirme planı yaptığı öne sürülen grupta ünlü şef Frank Heppner’in de yer aldığı iddia edildi.
 
Kralın Aşçısı olacaktı
 
62 yaşındaki aşçı, restoranının bulunduğu Avusturya’daki kayak merkezi Kitzbuhel’de tutuklandı. Örgütün askeri kolunun komuta kademesinde olduğu öne sürülen Frank Heppner’in örgüte üye, silah ve ekipman temin etme, güvenli iletişim ve IT imkanı sağlamakla görevli olduğu, ‘Yeni Alman Ordusu’ diye anılan üyeler için kantinin işletmesinden sorumlu olacağı belirtildi.
 
Türk aşçı haberleri olarak aşçılık mesleği hakkında Avusturya gazetesi Die Presse, kaynaklarına dayanarak Heppner’in, Reuss Prensi 13’üncü Heinrich’in kral olarak iktidara gelmesinden sonra da kişisel aşçısı olacağını iddia etti. Haberde Heppner’in gruba para, Yemek pişirme gereçleri, bir karavan ve bir acil durum jeneratörü sağladığı belirtildi.
 
Almanya' da Darbe planlıyorlardı
 
Almanya’da hafta arası Darbe planı suçlamasıyla ‘Reichsbürger’ (İmparatorluk Vatandaşları) isimli bir yapılanmaya çeşitli eyaletler ve çok sayıda yerde baskın düzenlenmiş, aralarında Prens 13’üncü Heinrich dahil biri Rus en az 23 kişi tutuklanmıştı. Silahlanmaya başlayan örgütün, Parlamento’yu ele geçirip rejim değişikliğiyle Heinrich’i iktidara geçirme planı yaptığı öne sürülmüştü.
 
Alman İmparatorluğu hayali
 
İkinci Dünya Savaşı’ndan yenik çıkan Federal Almanya’yı ve sınırlarını tanımayan grup, 1871 anayasasıyla imparatorluk dönemine dönme planı yapıyordu. Almanya, kraliyeti kaldırmış olsa da soylu Reuss Sülalesi’nden gelen, Münih’te emlakçılık yapan 13’üncü Heinrich, ‘Prens’ unvanını kullanmaya devam ediyordu.
 
Darbeci Șef Olurmu?
Real Madrid'in yıldızı damadı oluyor
 
Avrupa-Asya mutfağında uzman olan Heppner, kendi restoran ve yemek imparatorluğunu kurmadan önce dünyanın çeşitli yerlerindeki beş yıldızlı otellerde çalıştı. Seul’deki Hilton otelinin mönüsünü hazırladı, Filipinler ve Hong Kong’un yanı sıra Münih’te Michelin yıldızlı restoranda en başarılı şeflerden biri olarak olarak görev aldı. 
 
Heppner, İspanya Ligi’ndeki Real Madrid’in defans oyuncusu David Alaba’nın da kayınpederi. Alaba, Avusturya milli takımının kaptanı. Şefin kızı Shalimar ve David Alaba’nın evliliğinden bir de oğulları var.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler