Festival Adana’ya Lezzet Kattı

Festival Adana’ya Lezzet Kattı

Adana Valiliği himayesinde yapılan, belediyelerin yanı sıra Çukurova Kalkınma Ajansı, odalar ve sivil toplum ...

Festival Adana’ya Lezzet Kattı
Adana Valiliği himayesinde yapılan, belediyelerin yanı sıra Çukurova Kalkınma Ajansı, odalar ve sivil toplum örgütlerinin desteklediği Adana Lezzet Festivali'nin (ALF) pozitif geri dönüşlerinin çok iyi olduğu bildirildi. 
 
Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve ALF Yürütme Kurulu Üyesi Tayyar Zaimoğlu, "Festivale, 'Adana Lezzetleri' ve 'Adana'daki Lezzetler' konu başlıklarıyla 100'e yakın işletme katıldı" dedi.
 
Önemli gurme ve konusunda uzman isimlerin Adana ve ülkemiz gastronomisi hakkında çok faydalı söyleşiler yaptığını anlatan Zaimoğlu, festivale damgasını vuran bir etkinliğin de mutfak atölyesinde 2 gün boyunca çok sayıda Adana yemeği yapımının canlı performanslarla gerçekleştirilmesi olduğunu ifade etti. 
 
Adana'ya gelen 300'ün üzerindeki gurme, blogger ve gazeteci için düzenlenen gala gecesinde kentin 100 önemli yemeğini yaptıklarını belirten Zaimoğlu, gelen konuklara bu lezzetleri 22 ayrı stantta tattırdıklarını belirtti.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler