Mehmet Kaplan 'dan Duyuru;

Mehmet Kaplan 'dan Duyuru;

Gaziantep Dernekleri Konfederasyon Ve Uluslararasi Gastronomi Federasyon Dan 23/11/2022 İtibariyle Yollarımı Ayırmış Bulunmaktayım. Sayın başkan Hasan ozaygut ve ekip arkadaşlarına çalışma..

 
Türk aşçı haberleri olarak edinmiş olduğumuz bilgilere göre şef Mehmet Kaplan'ın Duyurusu aşağıdaki gibidir;
 
Sevgili dostlarım 2015 itibarı ile desteklemiş olduğum ve birlikte birçok organizasyonlarda bulunarak hizmet ettiğim;
 
Türkiye aşçılık kurumlarından Gaziantep Dernekleri Konfederasyon Ve Uluslararasi Gastronomi Federasyonundan 23/11/2022 İtibariyle Yollarımı Ayırmış Bulunmaktayım.
 
Sayın başkan Hasan ozaygut ve ekip arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diliyorum.
 
Bundan sonraki çalışmalarında herhangi bir etkinlik ve organizasyonlarda bulunmama kararı şahsım adına almış bulunmaktayım.
 
Çalışmalarımız bugün itibariyle uluslararası gastronomi ve eğitim federasyonu kısa adi yine UGEF olarak çalışmalarımız sürecektir.
 
Yeni oluşumda bizleri destekleyen sevgili ustalarım cheflerimiz öğrencilerimize eğitimci hocalarımıza akademisyenlerimize. 
 
Teşekkür ediyorum.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler