Cumhurbaşkanlığı Şeflerinden

Cumhurbaşkanlığı Şeflerinden "Metin Gülen"i Kaybettik...

"Metin usta" diye hitap ettiği Gülen'in Cumhurbaşkanlığında çok sevildiğini aktaran Başaran, "Sayın Cumhurbaşkanımızın, eşi hanımefendinin ve ailenin, taziye dileklerini iletmek istiyorum.

Cumhurbaşkanlığı Aşçılarından "Metin Gülen" Hayatını Kaybetti
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemden bu yana aşçılığını yapan ve son olarak Huber Köşkü'nde görev yapan 53 yaşındaki Metin Gülen, bir süredir akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü İstanbul'da hayatını kaybetti.
 
Gülen'in cenazesi, memleketi Bolu'ya getirildi. Merkeze bağlı Merkeşler köyünde cuma vakti kılınan namazın ardından Gülen'in cenazesi köy mezarlığında defnedildi.
 
Cenaze namazına, Gülen'in ailesinin yanı sıra Bolu Valisi Erkan Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Cengizhan Başaran, daire amirleri, çalışma arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.
 
"O Program Olmasaydı Cumhurbaşkanımız Aramızda Olmayı Çok Arzu Ederdi"
 
Namazın ardından konuşan Başaran, Gülen'e son görevlerini yerine getirmek için toplandıklarını söyledi.
 
"Metin usta" diye hitap ettiği Gülen'in Cumhurbaşkanlığında çok sevildiğini aktaran Başaran, "Sayın Cumhurbaşkanımızın, eşi hanımefendinin ve ailenin, taziye dileklerini iletmek istiyorum. 
 
Cumhurbaşkanlığı Şeflerinden "Metin Gülen"i Kaybettik...
Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul'da NATO Sekreteri ile bir programı var. 
 
İnanıyorum ki o program olmasaydı o da bugün aramızda olmayı çok arzu ederdi." diye konuştu.
 
Başaran, Gülen'in çok iyi bir aşçı olduğuna değinerek, Türk mutfağı şeflerinden "Metin usta hepimizin damaklarında lezzet izi bırakmıştır. Sadece bizim değil, Türkiye'ye gelen devlet büyükleri, konukları, Cumhurbaşkanlığında çalışan herkes onun yemeklerinden tatmıştır. 
 
Sayın Cumhurbaşkanımız, resmi programların yemeklerini Metin ustadan başka kimseye teslim etmezdi. 
 
'Metin usta varsa problem yok.' diyordu." ifadelerini kullandı.
 
Türk aşçı haberleri olarak:
Yıllardır Aşçılık mesleğinde başarılara imza atan Saygıdeğer şefimiz Metin Gülen'e Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler