Şef Ömür Akkor; Patates Ve Tahinin Müthiş Lezzeti

Şef Ömür Akkor; Patates Ve Tahinin Müthiş Lezzeti

Patates ve tahin'den nasıl bir iştah açıcı atıştırmalık yapılabilir? Evde patates ve tahin yapmak için hangi malzemeler kullanılır? Türk mutfağı şeflerinin özel patatesli yemek tarifleri..

Şef Ömür Akkor; Patates Ve Tahinin Müthiş Lezzeti...Şef Ömür Akkor; Patates Ve Tahinin Müthiş Lezzeti...
 
Patates ve tahin'den nasıl bir iştah açıcı atıştırmalık yapılabilir? Evde en iyi lezzetlerden patates ve tahin yapmak için hangi malzemeler kullanılır?
 
Geleneksel Türk mutfağı şeflerinin özel patatesli yemek tariflerinden faydalanmak istermisiniz?
 
En farklı patates yemeklerinden patates ve tahin yapmanın püf noktaları nelerdir? 
 
Geleneksel Türk mutfağında en iyi iştah açıcılardan tariflerinden patates ve tahin tarifini Şef Ömür Akkor'un takipçileri için hazırladığı özel tarifini mutfaklarınıza getirdik...
 
Şef Ömür Akkor'dan Müthiş Lezzet "Patates Ve Tahin" Tarifi
 
Patates ve tahin, Süper ikili bence özellikle limon ve sarımsak tadını uçuruyor ! 
mutlaka kaydedin ! 
 
Patatesleri istediğiz gibi doğrayın ve zeytinyağında kızartın. Afyon ve Nevşehir patatesi pek lezzetli oluyor!
 
Yoğurt, tahin, limonsuyu, kayatuzu ve kimyonu istediğiniz oranda (damak tadınıza göre) güzelce karıştırıp sos kıvamına getirin. İkisini servis tabağında buluşturup afiyetle yiyin 
 
Üstüne bol acı biber de yakışıyor, acı severseniz...
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler