Göbeklitepe Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği

Göbeklitepe Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi ve Göbeklitepe Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği Başkanı Mesut Türkmenoğlu ve Yönetim..

Şanlıurfa’nın gastronomisi Dünya Helal Zirvesi yolunda!
 
Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu, Şanlıurfa gastronomisini ve Şanlıurfa tanıtımını yapmak için dünyanın en büyük Dünya Helal Zirvesinde yer alması için yoğun çaba gösteriyor.
 
Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi ve Göbeklitepe Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği Başkanı Mesut Türkmenoğlu ve Yönetim Kurulu, Şanlıurfa gastronomisini ve Şanlıurfa tanıtımını yapmak için dünyanın en büyük Dünya Helal Zirvesinde.
 
Zirveye ilişkin bir açıklama yapan Türkmenoğlu, “Cumhurbaşkanının destekleriyle Dünya Helal Zirvesi Aşçılık Şampiyonası İstanbul’da 40 ülkenin katılımıyla gerçekleşecek. Zirvede Şanlıurfa coğrafi işaretli ürünlerini ve Şanlıurfa’nın tanıtımını ve 40 ülkenin yer alacağı yarışma içine Şanlıurfa’yı koymak için çaba sarf ediyoruz” ifadelerini kullandı. 
 
Bunun yanı sıra Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu tarafından düzenlenecek olan ve Haziran ayın ilk haftasında İstanbul’da gerçekleşecek olan Lise, Üniversitesi, Yöresel Ustalar Kategori Yarışmasına lise ve üniversite öğrencilerini eğitmek ve yetiştirmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler