Türk Mutfağı Sevdalısı Serhat Özmerdivenli Kimdir?

Türk Mutfağı Sevdalısı Serhat Özmerdivenli Kimdir?

Mesleği ilerletmek için farklı mekanlarda 4 yıl sürede farklı departmanlar da ekstra yaparak ızgara tatlı sulu yemek dünya mutfağı yemeklerinde bilgiler edindim. Daha sonra 2011

Türk Mutfağı Sevdalısı Serhat Özmerdivenli Kimdir?
 
1984 kayseri doğumluyum. Bu değerli mesleğe başlangıç tarihin 2006 yılında kayserinin en gözde olan bankalar caddesinde butik bir İtalyan cafesinde 4 yıl çalıştım. 
 
Mesleği ilerletmek için farklı mekanlarda 4 yıl sürede farklı departmanlar da ekstra yaparak ızgara tatlı sulu yemek dünya mutfağı yemeklerinde bilgiler edindim.
 
Daha sonra 2011 yılında 2 yıl süreyle 30 şubesi olan çiçek ızgara da ana şubede soğuk şefi olarak görev yaptım. 
 
2013 yılında 3 yıl süreyle de belediyenin sosyal tesislerinde Alakart mutfaklarında görev yaptım 2016 yılında ommer otelde sıcak şefliği yaptım. 
 
2018 yılında nüzhet otelde kahvaltı şefliği ve 2019 2021 yılına kadar kendi işletmem olarak kayseriye hizmet ettim.
 
Şu anda tıp fakültesinde özel restoranda mutfak şefliği yapıyorum...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler