Şef Ebru Baybara Demir'e

Şef Ebru Baybara Demir'e "Altın Kaşık" Ödülü Verildi

Bu yıl kategoriler ‘Pandemi Özel’ başlığında seçildi. Dernek başkanı Zeynep Kakınç bu durumu “Pandemi birçok açıdan yıkıcı olsa da yeni iş modelleri, inovatif projeler geliştirildi..

Şef Ebru Baybara Demir'e "Altın Kaşık" Ödülü Verildi...
 
Mutfak Dostları Derneği’nin Türk gastronomisine katkı sağlayan kişi ve kuruluşlara verdiği Altın Kaşık Ödülleri 3’üncü kez sahiplerini buldu.
 
Bu yıl kategoriler ‘Pandemi Özel’ başlığında seçildi. Dernek başkanı Zeynep Kakınç bu durumu “Pandemi birçok açıdan yıkıcı olsa da yeni iş modelleri, inovatif projeler geliştirildi. Biz de ödülleri, çalışmalarıyla bize ilham verenlerle buluşturduk” sözleriyle açıkladı. 
 
En iyi sürdürülebilirlik projesi ‘Tabağında Ne Var’ ile Metro Türkiye’ye verildi. En iyi inovasyon projesi virüse karşı koruyucu V Block bardakla Şişecam’a, en iyi iş modeli ödülü de Paket Mutfak’a gitti. İlham verenler özel ödülüyse pazar atıklarını komposta dönüştüren Türk mutfağı şeflerinden Ebru Baybara Demir’in oldu. 
 
Şef Ebru Baybara Demir'e "Altın Kaşık" Ödülü Verildi...
Tasarım Önemli
 
Markaların tasarımcı işbirlikleri bu sıralar Gastronomi dünyasında da popüler. Hüseyin Çağlayan’ın Karaca için tasarladığı sofra takımı geçen hafta dünyanın en önemli tasarım dergilerinden Wallpaper’ın açıkladığı Tasarım Ödülleri 2022 listesinde kendi kategorisinin birincisi oldu. Dünyaca ünlü marka ve tasarımcıların arasında birinci olmak önemli bir başarı, tebrikler...
 
Kaynak: Hürriyet


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler