Euro Toques Misyonu...

Euro Toques Misyonu...

Euro Toques şefleri mutfaklarında, Lobimiz ise Brüksel'de kurumların kalbinde çalışarak bölgelerimizin ürünlerinin varlığını sürdürmesini sağlıyor. Nesli tükenmekte olan ürünleri veya uygula

Euro Toques Misyonu...
 
Ürünleri Sitede Hazırlayın...
 
Sitede taze ürünlerle yemek yapıyoruz demek güzel ama yapmak daha güzel. Bunu kurumlarla savunmak, yalnızca Euro-Toques'un Brüksel'deki kalıcı varlığıyla bunu yapabilecek konumda olduğuna dair gerçek bir taahhüttür.
 
Euro Toques şefleri mutfaklarında, Lobimiz ise Brüksel'de kurumların kalbinde çalışarak bölgelerimizin ürünlerinin varlığını sürdürmesini sağlıyor.
 
Nesli tükenmekte olan ürünleri veya uygulamaları savunuyoruz, kalite prosedürleriyle ilgilenen ve önemli gıda sorunları üzerinde çalışan ürünleri veya sektörleri vurguluyoruz.
 
Uzun deneyimimiz ve bilgi birikimimiz sayesinde tüketiciler için bir danışman olmak istiyoruz.
 
"Gıda Güvenliği, Kaliteye Saygı, Ürünlerin Lezzeti"
 
Euro-Toques tarafından gerçekleştirilen eylemler
 
Tüketiciler, tükettikleri ürünlerin menşei, üretim yöntemi, izlenebilirliği ve kalitesi hakkındaki endişelerini her gün yeniden teyit etmektedir.
 
Genel halkın beslenmeleriyle ilgili tüm konularda daha iyi eğitim alması ve bilgilendirilmesi gerektiğine inanan Euro-Toques, tüketicilerin bilinçli bir seçim yapmasına olanak sağlamak için doğru ve kesin etiketleme için lobi yapıyor.
 
Avrupa gastronomi profesyonelleri tarafından ürünlerin kalitesi adına gerçekleştirilen eylemler sayesinde dernek, tüm Avrupalı ​​tüketicileri korumak, savunmak ve bilgilendirmek istemektedir.
 
Ömer Atan
Euro Toques Türkiye
Yönetim Kurulu Başkanı 
 
Euro Toques Misyonu...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler