Sıfır Atık Projesi 2022'de Noel Ağaçlarına Yansıdı...

Sıfır Atık Projesi 2022'de Noel Ağaçlarına Yansıdı...

Bodrum'da geçtiğimiz yaz yürekleri yakan yangınlara karşısında büyük üzüntü yaşayan Mekik, bu yılbaşında mekanını çam ağacı ile süslememe kararı aldı...

Sıfır Atık Projesi 2022'de Noel Ağaçlarına Yansıdı...
 
İşletmeciliğini yaptığı Ziyade Fasıl'da lezzetli yemek sunmayı ilke edinen dünyaca ünlü Master Chef Özlem Mekik, geri dönüşüme katkı sunmak amacıyla yaptırdığı ahşap çam ağacıyla sektörde örnek oldu. İşte detaylar…
 
Bodrum'da geçtiğimiz yaz yürekleri yakan yangınlara karşısında büyük üzüntü yaşayan Özlem Mekik, bu yılbaşında mekanını çam ağacı ile süslememe kararı aldı. Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan 'Sıfır Atık Projesi'nden etkilenen Mekik, bu düşüncesini doğaya önem veren YRL Mimarlıkla paylaştı. 
 
2022 Dünya Gastronomi Trendlerinde de yer alan sıfır atık projesinde Yılbaşında ağaçları kurban etmek yerine mimarların geri dönüşüme giden ahşap malzemelerden tasarladıkları sıfır atık çam ağacı ise görenlerin büyük beğenisini topladı.
 
Işıl ışıl parlayan özel tasarım çam ağacıyla çevreye ufakta olsa bir katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşayan Türk mutfağı şeflerinden Mekik, "Doğaya ve yeşil dünyamıza zarar vermeden başlamayı tercih ettiğimiz 2022 senesine, doğadan elde edilen ahşap dekoratif cam ağacı ve geri dönüştürülmüş süs malzemeleri ile 'merhaba' diyoruz" diyerek duygularını dile getirdi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler