Şef Ender Er Kimdir?

Şef Ender Er Kimdir?

Eti sizin kemiyi benim diyerek başladık bu işe. O zamandan beri hiç durmadan devam ettim. Sınırsız üretken bir meslek bu işsiz kaldım kepapçıya başladım kepapçı oldum. Pideciye yardım ettim. Marmaris'te Magic..

Şef Ender Er Kimdir?
 
Değerli arkadaşlar, değerli meslektaşlar ben Ender Er! Aşçılık mesleğine düzceden katıldım. İlkokuldan sonra 1992 yılında babam alıp götürdü restorana. Hem bulaşıkçı hem ustaya yardımcı olarak başladım.
 
Eti sizin kemiyi benim diyerek başladık bu işe. O zamandan beri hiç durmadan devam ettim. Sınırsız üretken bir meslek bu işsiz kaldım kepapçıya başladım kepapçı oldum. 
 
Pideciye yardım ettim pideci oldum. Soğuk mezeci cheff derken bu meslekte bütün yemekleri ele aldım.
 
Marmaris'te  Magic Life otelinde  usta olarak 2 yıl çalıştım içmelerde pinetta otelde Marmariste Restoranlarda usta olarak çalıştım.
 
Sonra İstanbul'a bir çok Restoranlarda mesleğime devam ettim sonra Uzakdoğu, Taiwan, Melesia, singapurda büyukelçiliklerde, Türk Restoranların da en güzel şekilde mesleğimi icra ettim.
 
3 Abim ve kızkardeşim bu meslekteyiz. Gülfidan usta da bu sayfada  bu mesleği 5 kardeş devam ettiriyoruz. 
 
Yurt içi ve yurt dışında bu meslekte sevdiğimiz arkadaşımız çoktur. Mevlüt Chefimize de ayrıca teşekkür ederim bu sayfayı kurup bir çatı altında buluşturduğu için şu an Beylikdüzü Tekirdağ Özcanlar Köftecisindeyim. 
 
6 yıldır şazeli flora öncesi Yeşilköy çok şükür...
 
Euro Toques Türkiye Avrupa Aşçılar Birliği
 
Şef Ender Er Kimdir?


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • Yorumlayan: Serdar k.
    2/15/2022

    Şef Ender kim ben söyleyeyim çürük malı sağlam diye satan sahtekar dolandırıcıdır kendisi şarjlı matkap vidalama var elimde dedi ilan verdi özellikle sordum batarya durumunu iyi dedi fakat batarya ölü bilgisi olduğu halde söylemedi

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler