İstediğim Gibi Kahkaha Atmadığımı Fark Ettim...

İstediğim Gibi Kahkaha Atmadığımı Fark Ettim...

Defne Kayalar, yapımcılıktan senaristliğe birçok alanda çalıştıktan sonra başlayan oyunculuk kariyerinde, her işte yükselen bir başarı grafiği sergiliyor. Yola çıkarken..

Defne Kayalar Oynadığı Karakteri Çok Dövüyor, Çok Da Seviyor!
 
Oyunculuk kariyerinin en parlak dönemini yaşayan Defne Kayalar, “Bir Başkadır”dan sonra dijital platformlarda peş peşe yayına girecek dizilerle gündemde. Canlandırdığı karakterleri hem çok sevdiğini hem de çok eleştirdiğini anlatan Kayalar, her karakterin kendisine yeni sorgulama alanları açtığını söylüyor:
 
“Çok zevkli bir şey bu, insanı anlamak için, yaşadığın dünyayı, toplumu anlamak için çok da gerekli bir şey. Eline hazır malzeme veriyorlar, hadi incele diye. Bu yüzden yaptığım işi çok seviyorum.” Ayın Söyleşisi için Asu Maro ile buluşan Defne Kayalar’ın röportajının tamamı, Milliyet Sanat’ın Aralık 2021 sayısında…
 
İstediğim Gibi Kahkaha Atmadığımı Fark EttimDefne Kayalar, yapımcılıktan senaristliğe birçok alanda çalıştıktan sonra başlayan oyunculuk kariyerinde, her işte yükselen bir başarı grafiği sergiliyor. Yola çıkarken sokakta “Medcezir Sedef” diye çağrılan Kayalar, Berkun Oya’nın “Bir Başkadır” dizisinde psikolog Peri rolüyle geçen yılın en çok konuşulan oyuncularından bir oldu.
 
Şimdi de “Affair” uyarlaması “Saklı”da Beril rolüyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu için, sırada bekleyen Netflix dizisi “Kuş Uçuşu” ve Melisa Özer’in yönettiği sinema filmi “Aniden” ile birbirinden çok farklı karakterlerle dolu bir yıl başlıyor.
 
Deniz Akçay’ın uyarladığı ve yönettiği kültür ve sanat haberlerinde “Saklı”da Hazar Ergüçlü ve Fırat Çelik ile birlikte rol alan Defne Kayalar, setin kendisi için oldukça avantajlı geçtiğini anlatırken çalışma arkadaşlarından övgü dolu sözlerle bahsediyor. “
 
Bir Başkadır”da canlandırdığı Peri karakterinin ise, oyunculuk skalasını gösterme imkanı sunduğuna değiniyor. 
 
“Hiç korkmamam gerekiyor çünkü yapacağım iş bunun üzerine”
 
İnsanın karşısına çıkan şansları, kendisine inanarak ve çalışarak değerlendirmesi gerektiğine inanan Kayalar, asistanlığını yaptığı Uğur Yücel’in çalışma biçiminden çok şey öğrendiğini anlatıyor: “Bir teksti eline aldığında nasıl yaklaşman gerektiğinin temeli orada kuruldu. Başka yerde elde edilemez bir tecrübe bu.”
 
Birçok usta isimle birlikte çalışan başarılı oyuncu, Berkun Oya’nın da kendisine çok zaman ayırdığını, inandığını ve çok emek verdiğini dile getiriyor. Kayalar oyunculuğa yaklaşımını ise “Hiç korkmamam gerekiyor çünkü yapacağım iş bunun üzerine; korkmamak, çekinmemek ve ne varsa göstermek,” diye anlatıyor. 
 
“İstediğim gibi kahkaha atmadığımı fark ettim”
 
Çocuk büyütmenin, duyguları içten geldiği gibi yaşamayı hatırlattığını söyleyen Defne Kayalar şöyle devam ediyor: “Ben hayatımın bir döneminde, istediğim gibi kahkaha atmadığımı fark ettim. ‘Bundan sonra böyle olmayacak, içimden nasıl geliyorsa öyle güleceğim,’ dedim.” 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler