Dünyanın En Yüksek Sonsuzluk Havuzu Dubai'de

Dünyanın En Yüksek Sonsuzluk Havuzu Dubai'de

Dünyanın En Yüksek Sonsuzluk havuzu nerede, ne zaman açıldı, havuza giriş ücreti ne kadar, havuzun büyüklüğü ne kadar? Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) bağlı Dubai kentinde yer...

Dünyanın En Yüksek Sonsuzluk Havuzu Dubai'de Açıldı
 
Dünyanın En Yüksek Sonsuzluk havuzu nerede? Dünyanın En Yüksek Sonsuzluk havuzu ne zaman açıldı? Dünyanın En Yüksek Sonsuzluk havuzuna giriş ücreti ne kadar? En Yüksek Sonsuzluk havuzun büyüklüğü ne kadar?
 
Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) bağlı Dubai kentinde yer alan bir otelin 50. katında dünyanın ilk ve en yüksek 360 derecelik havuzu açıldı.
 
Dünyanın En Yüksek Sonsuzluk Havuzu Dubai'de AçıldıDünya turizm haberlerinde Palm Tower'da 200 metre yükseklikte yer alan Aura Skypool, 750 metrekarelik bir alana sahip.
 
Dubai, yıllar içinde kırdığı dünya rekorlarına bir yenisini eklemiş oldu ve dünyanın ilk ve en yüksek 360 derecelik sonsuzluk havuzunu Palm Tower'da açtı. 200 metre yükseklikte yer alan Aura Skypool, binanın 50. katında yer alıyor. 
 
"Gökyüzünde bir ada" olarak tanımlanan mekanda VIP şezlonglarla dolu bir salonun yanı sıra dünya mutfağından yemekler sunan bir restoran da bulunuyor.
 
Bununla birlikte, sonsuzluk havuzunu deneyimlemek isteyenler için sabah veya gün batımı seansı için rezervasyon yaptırma seçeneği bulunuyor. 
 
NTV'de yer verilen habere göre; daha fazla zamanı olan ziyaretçiler ise günlük biletleri tercih edebiliyor. Ancak fiyatlar, havuzda kalınan zamana göre değişiyor.
 
Dünyanın En Yüksek Sonsuzluk Havuzu Dubai'de
Giriş ücreti, sabah veya akşam ziyaretleri için 170 AED’den (yaklaşık 540 lira) başlıyor. Tam VIP havuz deneyimde ise bilet fiyatı, yemek ve içecekler hariç 600 AED’ye (yaklaşık bin 900 lira) kadar yükseliyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler