Bir Tost Fiyatına Üç Çeşit Yemek Olur'mu?

Bir Tost Fiyatına Üç Çeşit Yemek Olur'mu?

Çünkü yöresel mutfaklarımızda yöresel lezzetlerimiz den oluşan yemeklerimiz hem ucuz hem lezzetli hem de kaliteli. Artan maliyetlere ve ekonomik kriz söylemlerine rağmen 3 çeşit..

Bir Tost Fiyatına Üç Çeşit Yemek Olur'mu?
 
Adıyaman'da bir tost fiyatına üç çeşit yemek Adıyaman'ın Kahta ilçesinde hizmet veren bir lokanta artan maliyetlere inat üç çeşit yemeği 10 liradan vatandaşların hizmetine sunuyor.
 
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde hizmet veren bir lokanta artan maliyetlere inat üç çeşit yemeği 10 liradan vatandaşların hizmetine sunuyor.
 
İşletme sahibi Mehmet Sinan Yılmaz, ekonomik kriz söylemlerine rağmen 3 çeşit yemeği 10 TL ye verdiğini, lezzet ve kaliteden ödün vermediğini bu şekilde vatanına ve milletine hizmet ettiğini söyledi.
 
Vatandaşların kendisine ettiği duaların kendisine kar kaldığını belirten işletme sahibi Mehmet Sinan Yılmaz, "Kaliteli ve hijyenik bir ortamda yapılan yemeklere halkımız gerçekten büyük rağbet gösteriyor. 
 
Bir Tost Fiyatına Üç Çeşit Yemek Olur'mu?
Çünkü yöresel mutfaklarımızda yöresel lezzetlerimiz den oluşan yemeklerimiz hem ucuz hem lezzetli hem de kaliteli. Artan maliyetlere ve ekonomik kriz söylemlerine rağmen 3 çeşit yemeği 10 liradan vatandaşların hizmetine sunuyoruz.
 
Hem kaliteli hem de ucuz olduğu için vatandaşlar bizim yemek çeşitlerimizi tercih ediyor. Biz de fazla satış ve sürüm yaparak kazanmaya çalışıyoruz. Bazı lokantalarda bir tabak yemek 25 veya 30 liraya satılırken, bizler burada 3 çeşit yemeği bu fiyatların yarısına veriyoruz. 
 
Dolayısıyla esnaf memur öğrenci herkes bu hizmetten çok memnun. Uygun fiyatlarla düğün ve taziye yemeklerini de yaparak, vatandaşlarımıza büyük bir ekonomik kolaylık da sağlıyoruz. Yani bir tost fiyatına 3 çeşit yemek hizmeti veriyoruz. Bu anlamda vatandaşların memnuniyeti yüzüne yansıyınca onların ettiği dualar da bize kar kalıyor. 
 
Dolayısıyla hijyenik ve sağlıklı bir ortamda hazırladığımız yemeklere vatandaşın büyük ilgi göstermesi bizi de ziyadesiyle memnun ediyor. Gücümüzün yettiği kadarıyla bu fiyatlarla yemeklerimizi halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
 
Üç çeşit yemeği uygun fiyatlarla yemekten memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar ise işletme sahibi Mehmet Sinan Yılmaz'a teşekkür ederek bu hizmetin diğer lokantalara da örnek olmasını istedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler