Șef Michael Mina Hollywood'a Ne Zaman Restoran Açacak?

Șef Michael Mina Hollywood'a Ne Zaman Restoran Açacak?

Mother Tongue” isimli restoran, La Brea ve Santa Monica Bulvarı yakınında 5.000 metrekarelik geniş bir mekanda müşterilerini ağırlayacak. 2022’nin başlar..

Șef Michael Mina Hollywood'a Ne Zaman Restoran Açacak?
 
Dünya çapında 40’dan fazla restorana sahip olan Michelin yıldızlı şef Michael Mina, Hollywood’da yeni bir restoran açacağını duyurdu. Ünlü şef ile Mina Group Başkanı Patric Yumul, sağlıklı yiyecekler sunulacak ve birden fazla diyete hitap edilecek bir restoran tasarlayacak.
 
Ocak 2020’de Indie Superette isimli ‘sağlıklı besin’ satışı yapan bir market de açan Mina, “Et lokantalarında bile, giderek daha fazla, belirli diyetler ve bu türden şeylerden %10 ila %15 civarında bir talep alıyorlar ve insanlar sağlık ve zindeliğe çok daha fazla odaklanıyor” dedi.
 
Șef Michael Mina Hollywood'a Ne Zaman Restoran Açacak?“Mother Tongue” isimli restoran, La Brea ve Santa Monica Bulvarı yakınında 5.000 metrekarelik geniş bir mekanda müşterilerini ağırlayacak. 2022’nin başlarında açılması beklenen restoranla ilgili olarak Mina, “Bunu gerçekten Los Angeles’ta başlatmak istedik. Şüphesiz, insanların gerçekten sağlık odaklı olduğu belirli şehirler var ve Los Angeles muhtemelen listenin başında.” dedi.
 
Türkiye gastronomi haberlerinde de yer alan Büyük bir kısmı geliştirilme aşamasında olan menü, Tip 2 Diyabetin hafifletilmesine yönelik yemekler de içerecek. Menünün amacı, mümkün olduğunca fazla işlenmiş tahıl, un ve şekeri ortadan kaldırarak tereyağı, hindistan cevizi yağı ve avokado yağı gibi malzemelerle değiştirmek olacak.
 
Mina, “Önemli olan, bir yemek yediğinizde tam olarak tatmin olmuş hissetmenizdir. Bütün bu şeyleri nasıl kesip bu küçük porsiyonlara sahip olduğunuzla ilgili değil. Bu gerçekten en iyi yemekleri nasıl aldığınız ve ürünlerden tekniklere kadar baştan sona bir sağlık ve zindelik bileşenine nasıl öncelik verdiğinizle ilgili.” diyerek konunun önemini vurguladı.
 
Șef Michael Mina Kimdir?
 
Michael Mina (1969 doğumlu) Amerikalı ünlü bir şef, lokantacı ve yemek kitabı yazarıdır. Dünya çapında 40'tan fazla restoran işleten bir restoran yönetim şirketi olan Mina Group'un kurucusudur. 
 
San Francisco ve Las Vegas'ta bulunan ve her biri Michelin Rehberi'nde bir yıldız kazanmış olan iki restoranında yönetici şeftir. İlk yemek kitabını 2006'da yazdı ve çok sayıda televizyon programında yer aldı.
 
Șef Michael Mina Hollywood'a Ne Zaman Restoran Açacak?
Los Angeles'ta Bel Air Hotel'de Executive Chef George Morrone ile çalıştıktan sonra Mina, Aqua'ya yardım etmek için Morrone'u San Francisco'ya kadar takip etti. Morrone'nin Aqua'dan ayrılmasının ardından Mina yönetici şef oldu ve çok sayıda ödül ve övgü aldı.
 
Michael Mina'nın yemek pişirme yaklaşımı, dört temel unsuru dengeleme etrafında döner.
 
Michael Mina, üç ABD Başkanı için yemek pişirdi.
 
2002'de Michael Mina, Mina'nın San Francisco'daki restoranında Andre Agassi ile tanıştı; The Mina Group'u kurmak ve Las Vegas'ta Nobhill ve Seablue gibi konsept restoranları açmak için ortaklık kurdular.
 
Șef Michael Mina Hollywood'a Ne Zaman Restoran Açacak?Ekim 2006'da Mina'nın San Francisco restoranı Michael Mina, San Francisco Körfez Bölgesi'ndeki sadece dört restorandan biri olan iki Michelin yıldızına layık görüldü. Ekim 2011'de, Esquire Magazine'in Yılın Restoranı ödülüne layık görüldü.
 
2009'da Mina, adını Fransa'nın Burgonya bölgesinden geçen otoyol olan Route Nationale 74'ten alan San Francisco'da RN74'ü açtı.
 
2010 San Francisco Körfez Bölgesi Michelin Rehberi için, Mina'nın San Francisco restoranı Michael Mina, bir Michelin yıldızına düşürüldü, ardından 2011'de yıldızlar listesinden tamamen çıkarıldı. 2012 için, bir Michelin yıldızıyla yıldızlı listesine geri döndü. .
 
Eylül 2012'de Michael Mina, günlük e-postalar ve videolar aracılığıyla video içeriği sunan bir dijital mutfak medya şirketi olan Cook Taste Eat'i başlattı. 
 
Yardımcı sunucu Michelle Branch'in yanı sıra Michael Mina, izleyicilere kendi mutfaklarında restoran kalitesinde yemeklerin nasıl hazırlanacağını öğretiyor. Günlük e-postalar ve videolar aracılığıyla izleyiciler, her öğünde tek bir yemeğin yanı sıra perde arkası mutfak ipuçları ve püf noktaları öğreniyor. Michael, Albany River Rats'ın iyi bilinen bir meraklısıdır.
 
2018'de Dubai'nin DIFC finans bölgesinde Mina Brasserie'yi açtı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler