Mutfak Eşyaları Sektöründe

Mutfak Eşyaları Sektöründe "Zuchex" Buluşması...

2022 ev ve mutfak eşyaları modasının bugünden görücüye çıkacağı bu özel organizasyonu, sektörün yurt içi ve yurt dışından tüm paydaşları ücretsiz..

Ev Ve Mutfak Eşyaları Sektöründe "Zuchex" Buluşması
 
T.C. Ticaret Bakanlığı, İMMİB (İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri), ZÜCDER (Züccaciyeciler Derneği) ve KOSGEB’in destekleriyle Tarsus Turkey tarafından düzenlenen Zuchex fuarı kapsamında, Haziran ayında önemli bir dijital etkinlik gerçekleştiriliyor.  
 
Zuchex Trend Weeks etkinliğinde, Türkiye ev ve mutfak eşyaları sektörünün seçkin markalarına ait yeni koleksiyonların ve trend ürünlerin detaylı incelemelerine yer verilecek.
 
Ev Ve Mutfak Eşyaları Sektöründe "Zuchex" Buluşması
2022 ev ve mutfak eşyaları modasının bugünden görücüye çıkacağı bu özel organizasyonu, sektörün yurt içi ve yurt dışından tüm paydaşları ücretsiz olarak ve online takip edebilecek. Zuchex Trend Weeks’te lanse edilen yeni ürünler, Eylül ayındaki fuarda da özel olarak sergilenecek. 
 
Ev Ve Mutfak Eşyaları Sektöründe "Zuchex" BuluşmasıEv ve mutfak eşyaları sektöründe 2021’in dünyadaki ilk ve tek büyük buluşması olacak Zuchex fuarı kapsamında, Haziran ayı boyunca trend haftaları düzenleniyor.
 
Zuchex Trend Weeks etkinliği, katılımcı firmaların 2022 koleksiyonlarından en trend ürünleri sektörle buluştururken, yurt içi ve yurt dışından satın almacılar, bu özel tasarımları fuardan önce görme fırsatı yakalayacak. 
 
İlk kez düzenlenecek etkinlikte Haziran ayı boyunca her hafta seçkin markalara ait tasarımların detaylı ürün incelemelerine yer verilecek. Zuchex Trend Weeks esnasında fuar ve festivaller öncesinde sergilenecek yeni koleksiyonlar ve trend ürünler, Zuchex 2021 fuarında Tüyap, İstanbul’da sektörün beğenisine sunulacak.
 
Türkiyede turizm haberleri ve gastronomi haberlerinde de yer alana 31. Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı Zuchex, 16-19 Eylül’de 
 
Ev Ve Mutfak Eşyaları Sektöründe "Zuchex" Buluşması
İhracatını her yıl yüzde 10 artıran ve yurt dışı satışlarını 2021 sonunda 5 milyar dolara çıkarmayı hedefleyen Türkiye ev ve mutfak eşyaları sektörü, bölgesinde 2 yıl aradan sonra açılacak ilk fuar olan Zuchex’te bir araya gelecek.
 
30. yılını kutladığı son fuarda katılımcılarının ve ziyaretçilerinin beklentisini fazlasıyla karşılama başarısı gösteren ve yaklaşık 1,5 milyar dolar hacminde sektörel ticaretin gerçekleştiği Zuchex, 16 – 19 Eylül 2021 tarihlerinde Türk Aşçı haberleri olarak edindiğimiz bilgiye göre Tüyap Beylikdüzü’nde 31. kez kapılarını açacak.  Zuchex 2021’de, sofra ve mutfak eşyalarından, elektrikli ev aletlerine, pişirme ekipmanlarından, dekoratif ev ve mutfak eşyalarına, plastik ev eşyalarından bahçe aksesuarlarına kadar binlerce yeni ürün sergilenecek.
 
Detaylı Bilgi İçin: www.zuchex.com


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler