Şef Uğur Volkan Uysal'dan Mutfak Sanatları Eğitimi...

Şef Uğur Volkan Uysal'dan Mutfak Sanatları Eğitimi...

ğur Volkan Uysal kimdir? Uğur Volkan Uysal nerede çalışıyor? Aşçılık mesleğinde, aşçılık eğitimlerinde Gastronomi Bölümü öğrencilerine...

Şef Uğur Volkan Uysal'dan Mutfak Sanatları Eğitimi...
 
Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından Şef Uğur Volkan Uysal’ın katılımıyla söyleşi etkinliği gerçekleştirilecek.
 
Uğur Volkan Uysal son 10 yılda birçok uluslararası zincir restoran, otel ve fast food markasının ve bir Alman markası Miele’nin danışmanlığını ve workshoplarını yapmıştır. 
 
2016 yılının başından itibaren gastronomi haberlerinde Yakışıklı Yemekler Okulu’nda, çok sayıda izleyicisi ve hayranına yemek yapmanın büyülü yanını göstermekte olan Uğur Volkan Uysal şimdilerde çalışmalarını, son derece revaçta olan Youtube Kanalı “Yakışıklı Yemekler”e yönlendirmiştir.
 
Şef Uysal 18 Mayıs 2021 tarihinde saat 19:00’da online olarak aşçılık mesleğinde, aşçılık eğitimlerinde Gastronomi Bölümü öğrencilerine ve mesleğe ilgi duyanlara deneyimlerini üniversitenin eul_lau instagram hesabından aktaracak.
 
Uğur Volkan Uysal kimdir? Biyografi
 
Şef Uğur Volkan Uysal kimdir? Yakışıklı yemeklerin yakışıklı şefi Uğur Volkan Uysal kimdir? Uğur Volkan Uysal nerede çalışıyor? 5 yıl boyunca Unilever’de görev alan bunun yanında dünyaca ünlü markalar olan  Burger King’in bütün soslarına yeni lezzetler katan, McDonald’s soslarına da mucizevi dokunuşlar yapan, Domino’s pizzanın yeni mucidi,  Dominos Pizza Uğur Volkan Uysal ile yeniden bir lezzetle buluştu.
 
Uğur Volkan Uysal doğum günü ve Uğur Volkan Uysal doğum tarihi hangi gün? Uğur Volkan Uysal nerede doğdu? Şef Uğur Volkan Uysal kimdir? Uğur Volkan Uysal nereli? Uğur Volkan Uysal özgeçmiş, Uğur Volkan Uysal kaç yaşında? İşte merak edilen Uğur Volkan Uysal hayatı.
 
Uğur Volkan Uysal kimdir? Knorr ve Carte d’Or ile workshop veren ve eğitim sunan Uğur Volkan Uysal workshop düzenlemenin yanı sıra, TV, Youtube ve çeşitli online web sitelerinde de yemek tarifleri vermektedir. Uğur Volkan Uysal instagram üzerinden takipçilerinin büyük bir bölümünü bayanlar oluşturuyor. Uğur Volkan Uysal youtube üzerinden lezzet ve yakışıklı yemek tariflerine vermeye devam ediyor. 
 
Yakışıklı yemekler okulu kendisi ile özdeşleşen Uğur Volkan Uysal yakışıklı yemekler youtube üzerinden izlenebilir. Uğur Volkan Uysal eşi çok merak ediliyor. Uğur Volkan Uysal oğlu da sevenlerinin merak konusu. Peki, Uğur Volkan Uysal kiminle evli? Uğur Volkan Uysal yemek tarifleri ve daha fazlası biyografi bölümümüzde! Uğur Volkan Uysal ailesi hayranları tarafından en az yemek tarifleri kadar merak konusu.
 
Uğur Volkan Uysal biyografi
 
Uğur Volkan Uysal 28 Aralık 1978 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatını ilk, orta ve lise eğitiminin ardından Turizm ve otelcilik bölümünde okudu. Aynı zamanda Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Uluslararası ilişkiler bölümünde okudu ve bu alandan mezun oldu.
 
Sempatik tavırları, renkli kişiliği ve üstün başarısı ile onlarca dünya çapında lider markanın özel soslarını hazırlamıştır. Yemek tariflerini kendine has üslubu ile anlatan Uğur Volkan Uysal 40 yaşındadır. Yemeklere yakışıklı diyen ilk şef olarak adlandırılmaktadır.
 
Uğur Volkan Uysal,  beIN GURME Türkiye Yemek İş’i Sunucu ve Pişirici olarak programlarına devam etmektedir.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler