Türk Markasına Dünyaca Ünlü Şeflerden Üstün Lezzet Ödülü

Türk Markasına Dünyaca Ünlü Şeflerden Üstün Lezzet Ödülü

Fabrikası Nevşehir'de bulunan Funny Gıda’nın Kelly’s Çıtır Müsli ürünü, Uluslararası Tat Enstitüsü (International Taste Institute) tarafından yapı...

Türk Markasına Dünyaca Ünlü Şeflerden Üstün Lezzet Ödülü...
 
Nevşehir Markası Funny Gıda’ya Dünyanın En Prestijli Lezzet Ödülü Nevşehir Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Funny Gıda’nın Kelly’s Çıtır Müsli ürünü Uluslararası Tat Enstitüsü tarafından verilen ‘Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü.
 
2005 yılından bu yana Belçika'nın Brüksel kentinde International Taste & Quality Institute (iTQi) tarafından mükemmel tat ve kalitedeki yiyecek ve içecekleri belirlemek için düzenlenen Superior Taste Award (Üstün Lezzet Ödülü), sonuçlarını açıkladı. 
 
Her yıl dünyanın dört bir yanından çok sayıda üreticinin binlerce ürünle başvuruda bulunarak yarıştığı, mükemmel tat ve kalitedeki gıdaları onaylayan,  Uluslararası Tat Enstitüsü eski adıyla ITQi tarafından verilen 2021 Üstün Lezzet Ödülü süreci tamamlandı. 
 
Funny Gıda’nın ödüllendirildiği süreç, Avrupalı uzmanların detaylı tadımları, analizleri ve raporlarıyla dünya çapında ilgi gördü. 
 
Türk Markası Funny Gıda’ya Uluslararası Ödül... 
 
Türk Markasına Dünyaca Ünlü Şeflerden Üstün Lezzet Ödülü...
Fabrikası Nevşehir'de bulunan Funny Gıda’nın Kelly’s Çıtır Müsli ürünü, Uluslararası Tat Enstitüsü (International Taste Institute) tarafından yapılan 2020 yılı değerlendirmesinde en üst seviye puanı 3 yıldız elde ederek Üstün Lezzet Ödülü (Superior Taste Award) almaya hak kazandı.  
 
Kelly’s Çıtır Müsli lezzeti dünya otoriteleri tarafından tescillendi Funny Gıda’nın Kelly’s Çıtır Müsli ürününe Dünyaca ünlü şeflerden üstün lezzet ödülü. Nevşehir Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ve gıda üzerine üretim yapan Funny Gıda Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Muzaffer Leblebici; 
 
"Funny Gıda olarak BİM marketler zinciri için ürettiğimiz Kelly’s Çikolatalı Çıtır Müsli ürünümüz, dünyaca ünlü şeflerin değerlendirmesi ile International Taste Institute tarafından Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü. 
 
Yüksek lif, dengeli karbonhidrat ve protein içeriği ile sindirim ve bağışıklık sistemi üzerinde olumlu etkileri olan müsli, sağlıklı beslenmeye önem verenlerin ilk tercihlerinden biri.  
 
Ancak genel anlamda lezzet konusunda çok öne çıkmayan bu sağlıklı yiyecek, Funny Gıda olarak geliştirdiğimiz özel formüllü karışım sayesinde bu konuda da tüketicilerin beğenisini kazanmış ve kahvaltı sofralarında yerini almıştı. 
 
Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan International Taste Institute Üstün Lezzet Ödülü ürünümüzün başarısını taçlandırmış oldu" dedi. 
 
Ürünleriyle sektöre yenilikçi bir vizyon kazandırdığını ifade eden Leblebici, Funny Gıda olarak, Nevşehir’de kurulan son teknoloji üretim tesisi ve Avrupa’da ki iş ortaklarımız ile fark oluşturan, yenilikçi ürünler geliştirmeye ve üretmeye devam edeceğiz." ifadelerinde bulundu.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler