Gastronomi Turizminde Bursa 'ya Değer Katacağız...

Gastronomi Turizminde Bursa 'ya Değer Katacağız...

Genel kurulda üyelere hitap eden dernek başkanı Sait Kaplan, geride bıraktığımız 2020 yılının kendileri için kayıp bir yıl olduğunu söyledi. Gastronomi ve turizm alanında...

Burasder: Gastronomi Turizminde Bursa 'ya Değer KatacağızBurasder: Gastronomi Turizminde Bursa 'ya Değer Katacağız...
 
Bursa Aşçılar Derneği (BURASDER) Başkanı Sait Kaplan, gastronomi ve turizm alanında 2021 yılında ülke ve dünya çapında gündemi Bursa’nın belirleyeceğini söyledi.
 
BURASDER Olağan Genel Kurul toplantısı Dağ-Der merkezinde gerçekleştirildi. 
 
Covid-19 önlemleri kapsamında gerçekleştirilen 177 üyeli BURADER olağan genel kurulu sınırlı sayıda üyenin katılımı ile yapıldı. 
 
Genel kurulda üyelere hitap eden dernek başkanı Sait Kaplan, geride bıraktığımız 2020 yılının kendileri için kayıp bir yıl olduğunu söyledi. 
 
2021 yılında gastronomi ve turizm alanında Bursa’nın Türkiye ve dünya çapında yıldızının parlayacağını söyleyen Türk mutfağı şeflerinden Kaplan; 
 
Geride bıraktığımız yıl yapmayı planladığımız gıda fuarı, toplantı ve etkinliklerimizi Covid-19 nedeniyle gerçekleştiremedik. 
 
Gastronomi Turizminde Bursa 'ya Değer Katacağız...Çalışmalarımızı proje bazlı yaptık ve bütün gücümüzü 2021 için topladık” dedi.
 
Yeni yönetimin genç aşçılardan oluştuğuna dikkati çeken Kaplan, konuşmasına şöyle devam etti:
 
“Genç meslektaşlarınızın daha çok yarışmalara katılmaları için önlerinin açılacağı bir dönem olacak. 
 
Ulusal ve uluslararası yemek yarışmalarında derece almak için gerekli tecrübeyi geride bıraktığımız dönemde genç aşçılara aktardık. 
 
Türkiyede bilinen aşçılık kurumlarından BURASDER üyeleri geçmiş yıllarda yeteri kadar tecrübe edindi. Şimdi sırada bu çalışmalarımızın meyvesini almaya geldi. Takım ve bireysel yemek yarışlarında iddialıyız.”
 
Yapılan konuşmalardan sonra tek listeyle gidilen seçimlerde Sait Kaplan başkanlığındaki BURASDER yönetimi seçildi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler