İlk Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısıyım...

İlk Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısıyım...

Tarih kültür medeniyet hele hele Anadolu Mezopotamya Anadolu medeniyetleri ve Anadolu mutfağında kaybolmuş tur nede kaybolacaktır buna binaen...

İlk Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısıyım...
Şef Ahmet Hocaoğlu
 
Hayırlı akşamlar değerli dostlar; 
Ben Mezopotamya Anadolu diyorsam gerekli makamlardan bu unvana layık görüldüğünden 'dir. dünya 'da ve Türkiye'nin ilk somut olmayan kültürel miras taşıcısıyım. 
 
Tarih kültür medeniyet hele hele Anadolu Mezopotamya Anadolu medeniyetleri ve Anadolu mutfağında kaybolmuş tur nede kaybolacaktır buna binaen Türkiye aşçılar federasyonun a bağlı çok güçlü kadrosuyla Anadolu ARGE miz var artık. 
 
Yine aşçılık kurumlarından Türkiye aşçılar federasyonu na bağlı Mezopotamya Anadolu gastronomi eğitim kültür araştırma derneği olarak Mezopotamya Anadolu gastronomi ve medeniyetlerinin ahilik adabı ile canı gönülden bu davanın takipçisi ‘yiz . 
 
İlk Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıcısıyım
Hamdolsun alemlerin rabbime Allah'ıma güçlüyüz donanımlıyız. altyapı sağlam projelerimiz var en önemlisi tafed ailemiz var. İllet pandemi elbette bitecek o zaman göreceksiniz ayran yoğurdun kardeşidir.
 
Mezopotamya İsmini tescil işlemlerini başlatıyorum her önüne gelen Mezopotamya Anadolu kelimesini kullanamayacak. Allah'ın rahmeti bereketi üzerinize olsun inşallah hayırlı geceler değerli dostlar var olun saygılar sevgiler hürmetler güzel dostlar...
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak:
Geleneksel Türk mutfağı şeflerimizden sn. Şef Ahmet Hocaoğlu'na çalışmalarında başarılar dileriz.

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler