Türk Silahlı Kuvvetlerine Aşçı Alımı Yapılacak

Türk Silahlı Kuvvetlerine Aşçı Alımı Yapılacak "Aşçı İlanları"

Aşçı Adaylardan İstenilen Belgeler, 44’üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü bünyesine 1 adet Aşçı alımı yapılacak. Aşçı Alımı Başvuru Bilgileri...

Türk Silahlı Kuvvetlerine Aşçı Alımı Yapılacak 
"Aşçı İlanları"
 
TSK işçi alımı için ilan yayınladı. Yayınlanan ilanda (Türk Aşçı Haberleri) Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde bulunan 44’üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere 1 adet Aşçı alımı yapılacak.
 
Türk Silahlı Kuvvetleri Aşçı ilanlarında Aşçı Alımı Başvuru Bilgileri
 
44’üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü Aşçı alınacak ilanına son başvuru tarihi 9.11.2020 olarak açıklanmıştır.
 
Başvurmak isteyen kişilerin İŞKUR sitesine şifreleri ile giriş yaptıktan sonra aşağıda bulunan linki kopyalayıp yeni sekmede açtıktan sonra başvuru işlemlerini yapması gerekiyor.
 
https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005757663
 
En Az Öğrenim Seviyesi: İlköğretim
 
Çalışma Adresi: GAZİLER CAD. YENİŞEHİR 375 KONAK İZMİR / TÜRKİYE
 
Yaş sınırı 18 - 45 yaş aralığı
 
Türk Silahlı Kuvvetlerine Aşçı Alımı Yapılacak
Aşçı Adaylardan İstenilen Belgeler
 
1. 44’üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü Aşçı Alımı ilanına başvuracak tüm adayların Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi gerekmektedir.
 
2. 44’üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü Aşçı Alımı ilanına başvuracak tüm Bay bayan adayların Diploma belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi gerekmektedir.
 
3. 44’üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü Aşçı Alımı ilanına başvuracak tüm adayların Yabancı Okul Mezunu adaylar için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği gerekmektedir.
 
4. 44’üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü Aşçı Alımı ilanına başvuracak tüm erkek Adaylar için askerlik ile ilişkisi olmadığına dair resmi beyanı gerekmektedir.
 
5. 44’üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü Aşçı Alımı ilanına başvuracak tüm adayların görevlerini devamlı bir şekilde yapmasına engel olacak bir durumu olmadığına dair resmi beyanı.
 
6. 44’üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü Aşçı Alımı ilanına başvuracak (Türk Aşçı Haberleri) tüm adayların 2 adet biyometrik fotoğraf gerekmekte ve bir adedi forma yapıştırılacaktır.
 
7. 44’üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü Aşçı Alımı ilanına başvuracak tüm adayların Sürücü belgesinin aslı veyahut noter onaylı sureti gerekmektedir. Aslı ibraz edilmek kaydıyla fotokopisi Belediyemizce onaylanabilir.
 
8. 44’üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü Aşçı alımı ilanına başvuracak olan bütün kişilerin Özel sektörde çalışılan süreler için SGK hizmeti dökümü gerekmektedir.
 
9. 44’üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü Aşçı alımı ilanına başvuracak olan bütün kişilerin Kamu kurumlarında çalışılan süreler için çalıştıkları kurumdan alınacak belge gerekmektedir.
 
10. 44’üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü Aşçı alımı ilanına başvuracak olan bütün kişilerin Fotoğraflı öz geçmiş gerekmektedir.
 
11. 44’üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü Aşçı alımı ilanına başvuracak olan bütün kişilerin Genel şartlar başlığında belirtilen mesleki tecrübeyi gösterir belge gerekmektedir.
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak tavsiyemiz;
Amacınıza daha çabuk ulaşabilmek icin Aşçı ilanlarında İş Arayanlar ve Eleman Arayanlar ilanlarına 'da bakabilirsiniz...

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler