Mersin Büyükşehir Belediyesi 'ne 7 Aşçı Yardımcısı Alınacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi 'ne 7 Aşçı Yardımcısı Alınacak

Aşçı Yardımcısı Alımı "Aşçılık ilanları" ilanına başvuracak tüm Bay bayan iş arayanlar adayların Diploma belgesinin aslı veya noter onaylı örneği gerek...

Mersin Büyükşehir Belediyesine 7 Aşçı Yardımcısı Alınacak
 
Kamu Kurumuna personel alımı için iş ilanı yayınlandı. Yayınlanmış olan ilanda Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görevlendirilmek üzere en az ortaokul mezunu 7 Aşçı Yardımcısı alımı yapılacak.
 
Başvuru Bilgileri
Mersin Belediyesi Aşçı Yardımcısı alımı ilanına "Aşçılık ilanları" (eleman arayanlar) son başvuru tarihi 31.10.2020 olarak açıklanmıştır.
 
Başvurmak Türk Aşçı Haberleri isteyen kişilerin aşağıda bulunan mail adresine özgeçmişlerini göndermeleri gerekiyor.
 
 
Kurum Adresi: Çankaya Mahallesi İstiklal Caddesi No: 65 - 51 Kat: 4 Akdeniz - Mersin
 
Kurum telefon bilgisi: 0 324 237 49 53
 
Çalışma Adresi: Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm AŞ
 
Mersin Büyükşehir Belediyesine 7 Aşçı Yardımcısı Alınacak
Adaylardan İstenilen Belgeler
1. Mersin Belediyesi Aşçı Yardımcısı Alımı ilanına başvuracak tüm adayların (iş arayanlar) Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi gerekmektedir.
 
2. Aşçı Yardımcısı Alımı ilanına başvuracak tüm Bay bayan adayların Diploma belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi gerekmektedir.
 
3. Aşçı Yardımcısı Alımı ilanına başvuracak tüm adayların Yabancı Okul Mezunu adaylar için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği gerekmektedir.
 
4. Aşçı Yardımcısı ilanına başvuracak tüm erkek Adaylar için Türk Aşçı Haberleri askerlik ile ilişkisi olmadığına dair resmi beyanı gerekmektedir.
 
5. Aşçı Yardımcısı ilanına başvuracak tüm adayların görevlerini devamlı bir şekilde yapmasına engel olacak bir durumu olmadığına dair resmi beyanı.
 
6. Aşçı Yardımcısı ilanına başvuracak tüm adayların 2 adet biyometrik fotoğraf gerekmekte ve bir adedi forma yapıştırılacaktır.
 
7. Aşçı Yardımcısı ilanına başvuracak tüm adayların Sürücü belgesinin aslı veyahut noter onaylı sureti gerekmektedir. Aslı ibraz edilmek kaydıyla fotokopisi Belediyemizce onaylanabilir.
 
8. Aşçı Yardımcısı ilanına başvuracak olan bütün kişilerin Özel sektörde çalışılan süreler için SGK hizmeti dökümü gerekmektedir.
 
9. Aşçı Yardımcısı alımı ilanına başvuracak olan bütün kişilerin Kamu kurumlarında çalışılan süreler için çalıştıkları kurumdan alınacak belge gerekmektedir. Türk Aşçı Haberleri
 
10. Aşçı Yardımcısı alımı ilanına başvuracak olan bütün kişilerin Fotoğraflı öz geçmiş gerekmektedir.
 
11. Aşçı Yardımcısı alımı ilanına başvuracak olan bütün kişilerin Genel şartlar başlığında belirtilen mesleki tecrübeyi gösterir belge gerekmektedir.
 
Başvuru Genel Şartları Nelerdir "Türk Aşçı Haberleri"
1 - Aşçı Yardımcısı alımı ilanına başvuracak Türk vatandaşı olması gerekmektedir.
 
2 - Aşçı Yardımcısı alımı ilanına başvuracak kamu haklarından mahrum bulunmaması gerekmektedir.
 
3 - Aşçı Yardımcısı alımı ilanına başvuracak affedilmiş olsalar bile devletin ve milletin güvenliğine karşı suçlar işlememiş olması gerekiyor.
 
4 - Aşçı Yardımcısı alımı ilanına başvuracak Anayasal düzeni yıkmaya ve bu düzenin işleyişini engellemeye karşı suçlar işlememiş olmak.
 
5 - Aşçı Yardımcısı alımı ilanına başvuracak ilan edilmiş olan kadrolar için aranmış diğer başvuru şartlarını taşıması gerekmektedir.
 
6 - Aşçı Yardımcısı alımı ilanına başvuracak ilan edilmiş olan unvanlar için mezun olunmuş okul nedeni ile öğrenim ve eğitim şartını taşımak gerekmektedir.
 
7 - Aşçı Yardımcısı alımı ilanına başvuracak kişilerin Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucu olumlu olmak
 
8 - Aşçı Yardımcısı alımı ilanına başvuracak kişilerin Terör örgütlerin propagandasını yapmamış olmak.
 
9 - Aşçı Yardımcısı alımı ilanına başvuracak kişilerin Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış olmak.
 
10 - Aşçı Yardımcısı alımı ilanına başvuracak kişilerin terör örgütlerine üyeliği, irtibatı veya iltisakı bulunmamak.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • Yorumlayan: Remz Aksoğar
    11/3/2020

    17 yıldır Antalya merkezde hotellerde ve Restaurantlarda gürev yaptım.

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler