Batan Teknenin Aşçısı

Batan Teknenin Aşçısı "Cemal Usta" Nasıl Kurtuldu?

Ben teknenin aşçısıydım. Kayık alabora olmuş. Dalgıç polis arkadaşlar gelmiş beni kurtardılar. 4 saat kaldım. Ayaklarım ıslandı...

Batan Teknenin Aşçısı "Cemal Usta" Nasıl Kurtuldu?
 
Samatya Sahili açıklarında batan balıkçı teknesinin içinde kalan teknenin aşçısı 67 yaşındaki Cemal Tanman, o tekneden mucize şekilde kurtuluşunu anlattı. Tanman, Ben uyuyordum. Kayık alabora olmuş. 
 
Tüple beraber bana yardımcı oldular çıkardılar. Allah razı olsun onlardan dedi. 67 yaşındaki Cemal Tanman, 2 kişinin hayatını kaybettiği balıkçı teknesinden kurtarılma anlarını anlattı. 4 saat hiç ıslanmadan teknede yardım beklediğini söyleyen Tanman, Ben tekne aşçısıydım. Yatıyordum. 
 
Kayık alabora olmuş. Dalgıç polis arkadaşlar gelmiş beni kurtardılar. 4 saat kaldım. Teknedeki Aşçı "Cemal Usta"; Hiç ıslanmadım ayaklarım ıslandı. Neden korkayım ki? Ölümden başka çare var mı? Hiç korkmadım. Polis arkadaşlar geldi. 
 
Batan Teknenin Aşçısı Cemal Usta Nasıl Kurtuldu?
Onlar tüple beraber bana yardımcı oldular çıkardılar. Allah razı olsun onlardan." dedi. Emektar Tanman usta şöyle devam etti: 
 
O süreç zordu tabii ki. Uzun bir süre 4 saat. Ölen kişiler arkadaşımdı. Görmedim hiçbirini. Ben uyuyordum onlar çalışıyordu. 
 
Tüp taktılar çıkardılar beni. Görüntülerimi izledim. Hiçbir şey hissetmedim. Kaderdir dedim ne yapalım. 
 
Denize uzun süredir ilk kez açıldığını söyleyen Tanman, "Ben çok önceden gelmiştim ama gelmiyordum uzun zamandır. Şimdi ilk defa geliyorum. Ne yapalım oldu bir defa. Olmasaydı daha iyiydi tabii." diye konuştu.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler